Anya Taylor-Joy îşi confirmă statutul de simbol al frumuseţii Recomandat

Vineri, 12 Noiembrie 2021 12:03
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Proaspăt numită „Chipul anului 2021” la CFDA Fashion Awards, actriţa şi-a onorat statutul cu un stil retro fascinant.
După ce ne-a încântat în serialul Netflix „The Lady's Game” şi mai recent în filmul „Last Night in Soho”, starul în ascensiune a cinematografiei este pregătit să cucerească lumea frumuseţii. În fiecare dintre apariţiile ei publice, Anya Taylor-Joy creează senzaţie cu stilul ei retro şi plin de farmec, îmbrăcată mereu exclusivist.
Încă o dată, actriţa şi-a pus amprenta la CFDA Awards 2021, o ceremonie americană de decernare care recunoaşte cele mai influente figuri ale modei. Anya Taylor-Joy a câştigat titlul de „Chipul anului”, în special pentru numeroasele sale apariţii pe copertele revistelor de modă şi colaborările cu branduri precum Viktor & Rolf sau Dior.
Pentru a-şi câştiga premiul cu stil, Anya Taylor-Joy a păşit pe covorul roşu într-o rochie mov Oscar de la Renta, pe care a combinat-o cu pantofii Stuart Weitzman asortaţi şi periajul Tiffany & Co. Hollywood şi-a evidenţiat culoarea impecabilă de blond platinat, îmbrăcată într-o pălărie de mătase voalată cu imprimeu leopard, care să se asorteze cu mănuşile ei. Pe partea de machiaj, ambasadoarea Dior a purtat o linie de eyeliner negru care îi intensifică ochii şi un ruj mat roşu vin, două tendinţe majore în machiaj pentru iarna 2022. Un pic de fard de obraz şi „highlighter” îi pun în valoare tenul de porţelan. Acest aspect vintage capricios a fost inspirat de secvenţa de deschidere din filmul Disney „101 dalmaţieni”: „Îmi place ideea de doamne super şic care îşi plimbă câinii”.
Întrebată despre „particularitatea” fizică care ar putea fi principalul ei atuu de frumuseţe, Anya Taylor-Joy dezvăluie că chipul ei nu a fost întotdeauna uşor de acceptat din cauza criticilor: „Aş spune că am învăţat să-mi iubesc ochii. Am fost intimidată în privinţa lor când eram mică”.
„Datorită adevăratelor ei abilităţi de actriţă, milioane de oameni din întreaga lume o cunosc pe Anya Taylor-Joy prin „The Queen’s Gambit” de pe Netflix. Performanţa ei în rolul lui Beth Harmon a captat inimile telespectatorilor din întreaga lume - inclusiv pe a noastră!”, a proclamat CFDA pe Instagram în octombrie 2021. „Prezenţa ei pe ecran este atât de puternică încât a transformat domeniul modei şi frumuseţii, fiind eroina nenumăratelor reviste naţionale şi internaţionale”. Asta ne spune că este doar începutul!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu