06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România 2022
Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România 2022

O nouă eliminare din competiţia Survivor România a avut loc marţi. Cei propuşi pentru excluderea din echipa „Faimoşilor” au fost Andreea Tonciu, Otilia Bilionera şi Robert Niţă.
„Pentru unul dintre concurenţi este ultimul act al prezenţei în Survivor România 2022”, a spus prezentatorul Dan Pavel.
Anunţul a avut loc în cadrul consiliului de nominalizare. În urma voturilor publicului, Andreea Tonciu a părăsit competiţia Survivor România. „Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îţi mulţumim şi îţi urez drum bun”, a spus Dan Pavel.
„Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am ataşat de Otilia şi-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în faţa colegilor dacă am greşit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus şi sper să vom putea avea o prietenie frumoasă”, a reacţionat Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată.

Xonia şi Roxana Ciuhulescu, primele eliminări din echipa „Faimoşilor”

Până acum, din echipa Faimoşilor au fost eliminaţi Xonia şi Roxana Ciuhulescu.
Roxana Ciuhulescu a părăsit, luni, Survivor România din motive medicale. „Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee şi să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te priveşte, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poţi face faţă traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poţi face faţă eforturilor colosale pe care le depun adversarii voştri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară, şi eşti eliminată pe considerente medicale”, a spus prezentatorul, luni, Daniel Pavel. (sursa stirileprotv.ro)


Articole înrudite