Actorul de comedie Andy Samberg va prezenta în acest an Premiile Emmy

 
Luni, 16 Martie 2015 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comedianul Andy Samberg, cunoscut din serialul „Brooklyn Nine-Nine”, va prezenta cea de-a 67-a ediţie a premiilor Emmy, care va avea loc la 20 septembrie, scrie AFP.
Nominalizările pentru această ediţie a premiilor Emmy, găzduită de Nokia Theatre din Los Angeles şi transmisă de canalul Fox, vor fi anunţate la 16 iulie.
„Andy este excelent în toate situaţiile, în faţa şi în spatele camerei\', a anunţat preşedintele Academiei de televiziune, Bruce Rosenblum într-un comunicat pentru portalul Emmys.com.
Persoana cea mai potrivită pentru prezentarea premiilor Emmy este Andy, susţin şi Gary Newman şi Dana Walden, preşedinte şi director general al Fox Television Group.
Este neînfricat, vesel, este un actor, cântăreţ şi scenarist premiat, cu o experienţă uriaşă în prezentarea show-urilor în direct. Ştim că va face oamenii să râdă şi că va oferi telespectatorilor o seară fantastică pe care ei o vor aprecia, au mai adăugat Gary Newman şi Dana Walden.
Andy Samberg, fost membru al emisiunii de comedie „Saturday Night Live”, a obţinut un Glob de Aur în 2014 pentru rolul său din „Brooklyn Nine-Nine”, serial de comedie ce parodiază activitatea NYPD.
Ediţia de anul trecut a premiilor Emmy a fost prezentată de Seth Meyers, cunoscut deopotrivă din show-ul de televiziune „Saturday Night Live”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu