A început procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf Recomandat

Luni, 07 Februarie 2022 10:32
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anamaria Prodan nu se lasă şi continuă războiul de la distanţă cu Laurenţiu Reghecampf. Cei doi vor fi faţă în faţă chiar azi, la tribunal, în prima înfăţişare din scandalul divorţului, dar vedeta are alte planuri. A dezvăluit cum vrea să-l facă de râs pe antrenor. Vrea să scrie o carte, dar s-a gândit să facă şi un film despre infidelităţile bărbatului care i-a fost soţ aproape 15 ani.

Anamaria Prodan vrea să îi facă zile negre lui Laurenţiu Reghecampf şi după divorţ. Vedeta a pus la cale un plan bine stabilit prin care vrea să-l facă de râs pe antrenor. Vrea să scoată o carte prin care să demaşte infidelităţile acestuia.

Anamaria Prodan pregăteşte lovitura de graţie pentru Laurenţiu Reghecampf. Vrea să să mai lanseze o carte în care va vorbi pe larg despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. „Este ireal, eu aş face un film, o poveste care, pusă cap la cap, te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine.”, a mărturisit soţia lui Laurenţiu Reghecampf, conform realitateasportivă.net.

Vedeta spune că povestea ei trebuie împărtăşită cu toată lumea. Vrea să lanseze o carte despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. „Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte cum l-am demascat pe Reghecampf şi pentru amantă.”, a completat Anamaria Prodan.

Cei doi se văd azi, pentru prima dată la tribunal, după ce Laurenţiu Reghecampf a introdus în luna august 2021 o acţiune de divorţ şi partaj, iar acum urmează să se prezinte la primul termen de judecată. Cei doi se vor întâlni, iar dacă se înţeleg pe cale amiabilă pot semna actele pe data de 7 februarie, iar dacă nu, aceştia se vor judeca. Antrenorul a început deja o nouă viaţă alături de iubita lui, Corina Caciuc. Cei doi vor deveni părinţi de băiat la finalul lunii mai.

Anamaria Prodan susţine că dacă soţul ei i-ar fi spus mai devreme că vrea să divorţeze, ea ar fi înţeles situaţia. „La 50 ani, acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok. În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească. Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate. (sursa as.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu