28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
MANAGERI COMPETENTI 23.01.2019
MANAGERI COMPETENTI 23.01.2019

Primul Manager “PriMa”, cod SMIS 117766, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, sustine dezvoltarea competentelor manageriale a 520 de persoane care asigura managementul strategic, angajati din domeniul resurselor umane cat si antreprenori din intreprinderile din regiunea Sud-Est.

Proiectul presupune desfasurarea programelor de formare cat si a workshopurilor in domenii care sustin dezvoltarea IMM-urilor precum managementul strategic, managementul de proiect, managementul operatiunilor, antreprenoriat, marketing, imbunatatirea proceselor organizationale, inovare, managementul resurselor umane, evaluarea performantelor profesionale, instrumente IT& C in procesele de resurse umane etc 

Cursurile îsi propun să dezvolte competente care sa conduca la imbunatatirea stilurilor şi tehnicilor de conducere existente în organizatiile românesti precum si metode de optimizare ale acestora.

Cursurile se adresează antreprenorilor, managerilor cât si angajatilor din departamentele de resurse umane care îsi doresc să se dezvolte profesional.

Programele de formare sunt gratuite si se vor desfasura in perioada ianuarie 2019 – mai 2019 in judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Buzau, Vrancea.  

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Detalii și informații suplimentare pentru inscrieri se pot afla de pe website-ul: www.primulmanager.ro   e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite