30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Finalizarea proiectului „Diversificarea activității firmei Link Design Innovator SRL-D” 02.07.2019
Finalizarea proiectului „Diversificarea activității firmei Link Design Innovator SRL-D” 02.07.2019

Link Design Innovator SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Diversificarea activității firmei Link Design Innovator SRL-D”, cod MySMIS 112924, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.                                         

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.336.370,00 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 894.400,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de creștere a competitivității noii afaceri propuse prin implementarea proiectului și îmbunătațirii poziției de piață, prin dezvoltarea unei noi activități de prestări servicii de pregătire a terenului, în baza codului CAEN 4312-Lucrări de pregătire a terenului, în condițiile asigurării dezvoltării durabile.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

  • Creșterea cifrei de afaceri cu minim 90% în anul implementării proiectului de investiții și cu minim 1% în următorii ani previzionați.
  • societatea va menține angajatul actual și va crea, respectiv va mentine 3 noi locuri de muncă, în perioada implementării și monitorizării proiectului de investiții, pentru: mașinist la mașini pentru terasamente (ifronist) – 2 posturi, consilier/expert/inspector/referent/economist în comerț și marketing - 1 post, unul fiind ocupat de o persoană din categoria defavorizată: care nu a mai lucrat în ultimele 6 luni.

Rezultatele proiectului au fost generate prin aplicarea Măsurii 2.1 A, constituind o modalitate de finanțare rapidă prin care societatea, în baza achiziționării unui utilaj, poate obține venituri și profituri importante. Investiția a constat în achiziția: unui excavator pe șenile,  servicii de consultanță, de publicitate, de audit extern și crearea unui site.

Implementarea proiectului de investiţii a contribuit la: dotarea societăţii cu active destinate altor activității de prestari servicii de pregătire a terenului, crearea de noi locuri de muncă, cu impact semnificativ la nivelul localității.

Durata de implementare a proiectului este de 30 luni (01.01.2017  -  30.06.2019).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Link Design Innovator SRL, 0740043037, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite