30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Finalizarea proiectului „Achiziție de utilaje pentru Vioval Shop S.R.L.” 24.05.2019
Finalizarea proiectului „Achiziție de utilaje pentru Vioval Shop S.R.L.” 24.05.2019

VIOVAL SHOP S.R.L., în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „Achiziție  de utilaje pentru Vioval Shop S.R.L.”, cod MySMIS 112333, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 927,010,00 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este în valoare de 318.920,20 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de consolidare a poziției de piață a societății Vioval Shop S.R.L., prin inițierea unei activități noi respectiv aceea de prestări servicii de excavare și transport, conform codului CAEN 4311-Lucrări de demolare a construcțiilor.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

  • creșterea cifrei de afaceri cu cca. 84% în anul implementării proiectului de investiții și cu minim 1% în următorii ani previzionați;
  • menținerea numărului de angajați actuali și crearea, respectivmenținerea a 5 noi locuri de muncă, pe întreaga perioadă de implementare și monitorizare a proiectului de investiții, pentru:șofer autocamion/mașină de mare tonaj (2posturi), mașinist la mașini pentru terasamente (ifronist) (2posturi), consilier/expert/inspector/referent/economist în comerț și marketing (1 post) - două fiind ocupate de persoane din categoriile defavorizate: o persoană din categoria tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani și o persoană care nu a avut loc de muncă în ultimele 6 luni.

Rezultatele proiectului au fost generate prin aplicarea Măsurii 2.1 A, constituind o modalitate de finanțare rapidă prin care societatea, în baza achiziționării de utilaje, poate obține venituri și profituri importante. Investiția a constat în achiziția de: 1 buldoexcavator, servicii de consultanță, de publicitate și de audit extern.

Implementarea proiectului de investiţii a contribuit la dotarea societăţii cu active destinate activității de excavare și transport,la crearea de noi locuri de muncă, cu impact semnificativ la nivelul localității.

Durata de implementare a proiectului este de 31 luni ( 11.11.2016  -  31.05.2019 ).

Informaţii suplimentarese pot obţine la: VIOVAL SHOP SRL, tel: 0753825742,e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite