03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă: Finalizarea proiectului "Inovație printr-o soluție personalizată de e-learning în cadrul clusterului IT&C „Dunărea de Jos”" 20.06.2023
Comunicat de presă: Finalizarea proiectului "Inovație printr-o soluție personalizată de e-learning în cadrul clusterului IT&C „Dunărea de Jos”" 20.06.2023

Dataware Consulting S.R.L. (în calitate de lider de proiect), în parteneriat cu Synergetix Educational S.R.L. anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul „Inovație printr-o soluție personalizată de e-learning în cadrul clusterului IT&C „Dunărea de Jos”, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate, Axa Prioritară 2 - Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Acțiunea 2.2.1 - Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere, conform contractului de finanțare 52/221_ap2/06.07.2020, cod SMIS 129817.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea prin inovare a capacității firmelor partenere Synergetix Educational și Dataware Consulting de a răspunde cu produse competitive de e-educație, bazate pe strategii personalizate de instruire și pe soluții tehnice inovatoare, la nevoia sistemului educațional de a asigura generații mai bine pregătite de absolvenți și promovarea unui model viabil de implementare a rezultatelor cercetării și dezvoltării în produse inovatoare în cadrul mediului colaborativ al clusterului IT&C Dunărea de Jos.

Valoarea totală a proiectului este de 14.375.852,15 Lei, din care cheltuieli eligibile 13.083.285,52 Lei, din care finanțarea nerambursabilă (FEDR) 8.697.590,17 Lei, finanțarea nerambursabilă (BS) 1.534.868,85 Lei și contribuția eligibilă a beneficiarului  2.850.826,50 Lei.

Proiectul a fost implementat în Municipiul Galați, județul Galați, România iar durata de implementare a proiectului a fost de 36 luni.

Principalele rezultate ale proiectului sunt următoarele:

O soluție inovativă de e-learning, Raport de consultanță privind măsurarea și etalonarea activităților de consolidare și evaluare, Un spațiu achiziționat și echipamente și aplicații software livrate și instalate, Drept de proprietate înregistrate asupra aplicațiilor software și Marca pentru produsele software dezvoltate în cadrul proiectului înregistrată, 2 Evenimente de presă organizate la lansarea și încheierea proiectului, 2 Comunicate presa (lansare și încheiere), 1 pagina web de prezentare a proiectului realizată, 1 panou informativ și autocolante, 3 Conferințe pentru diseminarea abordărilor și a soluțiilor din proiect prin lucrări științifice,  4 Campanii de promovare a soluției pe rețelele de socializare, 8 Evenimente de promovare a soluției dezvoltate, 2 participari la manifestari de specialitate pentru promovare soluției dezvoltate.

Persoana de contact - Iulia Oprea Dimcea, Manager de proiect,

Telefon: 0743100020, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Articole înrudite