20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă 20.03.2023
Comunicat de presă 20.03.2023

Seminarul

Participare culturală și dialog intercultural

TRECUTUL ARE UN NOU VIITOR –

Cooperare transfrontalieră pentru valorificarea patrimoniului cultural

în Galați - România și Hîncești - Republica Moldova, cod proiect 1HARD/2.1/25

Galați, 21 - 22 martie 2023

Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați organizează, în datele de 21 și 22 martie 2023, seminarul „Participare culturală și dialog intercultural” menit să sublinieze rolul indiscutabil al diversității culturale, al educației și al dialogului intercultural în societatea actuală. Evenimentul va aborda tema dialogului intercultural autentic, temă discutată și pusă în valoare de un număr de cel puțin 30 de iubitori și promotori ai culturii atât din Galați, România, precum și din Hîncești, Republica Moldova.

Doamnele Hanna Bota și Simona Trifu, moderatori ai evenimentului, vor însufleți cu succes dezbaterile culturale și poetice construite pe ideea esențială a cunoașterii profunde a culturii proprii, dar și a altor culturi.

Evenimentul face parte din seria de activități culturale organizate în cadrul proiectului “TRECUTUL ARE UN NOU VIITOR – Cooperare transfrontalieră pentru valorificarea patrimoniului cultural în Galați, România, și Hîncești, Republica Moldova” finanțat prin Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020 și implementat de Unitatea Administrativ Teritorială Județul Galați prin Consiliul Județean Galați, în calitate de beneficiar lider, împreună cu Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați, România, Consiliul Raional Hîncești și Primăria Comunei Mereșeni, raionul Hîncești, Republica Moldova.

Detalii referitoare la locul și ora desfășurării evenimentului vor fi disponibile pe site-urile www.ccdj.ro și www.cjgalați.ro.


Articole înrudite