Comunicat de presă 03.10.2022 Recomandat

Luni, 03 Octombrie 2022 00:00

Finalizarea proiectului "DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII PAVIGEON SRL"

PAVIGEON SRL, in calitate de Beneficiar, anunta finalizarea proiectului "DEZVOLTAREA ACTIVITATII PAVIGEON SRL", cod SMIS 131535, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii",  Prioritatea  de investitii 2.1.A: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri".

Obiectivele proiectului sunt: cresterea numarului de angajati cu cel putin 5 persoane pana la finalizarea implementarii investitiei; cresterea portofoliului de clienti cu cel putin 5 clienti, dupa implementarea investitiei; cresterea activelor nete ale firmei cu cel putin 10% in primul an dupa implementarea investitiei propuse. Acestea vor contribui la atingerea obiectivului principal al SC PAVIGEON S.R.L. de a asigura o dezvoltare durabila a firmei, bazandu-se pe o competitivitate crescuta si o plusvaloare a activitatii desfasurate.

Rezultatele proiectului au constat in achizitia a patru utilaje pentru constructii, crearea a cinci locuri de munca, fiind astfel demarata o linie noua de activitate in domeniul constructiilor la punctul de lucru din Tecuci, Judetul Galati. De asemenea, PAVIGEON S.R.L. a dotat punctul de lucru cu o rampa de acces, o bara de sustinere, un kit de panouri fotovoltaice si becuri LED - masuri de imbunatatire a calitatii mediului inconjurator, de crestere a eficientei energetice si de asigurare a egalitatii de sanse si de tratament.

Valoarea totala a proiectului este de 1.261.852,84 lei, din care valoarea contributiei din FEDR este de 724.590,31 lei.

lmpactul realizarii investitiei la nivelul localitatii a fost cresterea numarului de angajati, precum si cresterea calitatii serviciilor in domeniul constructiilor.

Informatii suplimentare despre proiect se pot obtine la:
Coordonator de proiect: Făinărea Ion
Tel: 0743408478