02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ACHIZIȚIE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE PRODUCȚIE TÂMPLĂRIE TERMOIZOLANTĂ DIN PVC LA SC NATURASERV SRL 27.11.2018
ACHIZIȚIE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE PRODUCȚIE TÂMPLĂRIE TERMOIZOLANTĂ DIN PVC LA SC NATURASERV SRL 27.11.2018

S.C. NATURASERV S.R.L., cu sediul în Municipiul Galați, Str. Brîndușei, Nr. 1, Camera 3, Bloc F4, Scara 3, Ap. 44, județul Galați derulează, începând cu data de 02.05.2018, proiectul „ACHIZIȚIE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE PRODUCȚIE TÂMPLĂRIE TERMOIZOLANTĂ DIN PVC LA SC NATURASERV SRL DIN MUNICIPIUL GALAȚI, JUDEȚUL GALAȚI ”, cod SMIS 108524.

Proiectul este finanțat prin Regio - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 - „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

Proiectul se implementează în Municipiul Galati, județul Galati, până cel târziu în data de 31.12.2018.

Obiectivul general al proiectului propus de SC Naturaserv SRL este achiziția utilajelor performante specifice fluxului tehnologic de producție tâmplărie termoizolantă din PVC. Rezultatul așteptat este consolidarea statutului de producător și a unei poziții viabile și sustenabile în piața de profil. Valoarea totală a proiectului este de 504.266,23 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 335.402,03 lei.

Creșterea competitivității economice a companiei va contribui la dezvoltarea mediului de afaceri local și regional în segmentul de piață al producției tâmplăriei termoizolantă din PVC. Compania va întruni standardele de calitate, costuri și timp atât ale clienților cât și ale furnizorilor și partenerilor. Dezvoltarea companiei va asigura stabilitatea angajaților actuali și familiilor acestora cât și persoanei care va fi angajată prin implementarea proiectului. Investiția va contribui la dezvoltarea locală și regională prin creșterea contribuțiilor la bugetul local/național. Din perspectiva dezvoltării durabile, ca impact pozitiv asupra calității mediului, se evidențiază faptul că se vor reduce consumurile specifice de energie atât prin tehnologia avansată a utilajelor cât și prin achizitionarea și punerea în funcțiune a unui echipament care utilizează resurse regenerabile, reprezentând o măsură activă de protejare a mediului.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Marius-Adrian Popa

Funcţie: Administrator

Telelefon: 0746708436, Fax: 0336802297, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Pagina web: www.naturaserv.ro


Articole înrudite