Rabla Electrocasnice: Peste 50.400 de vouchere aprobate în etapa a III-a Recomandat

Miercuri, 23 Iunie 2021 14:35
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 50.480 de vouchere în etapa a III-a a Programului Rabla pentru electrocasnice, din care 25.960 vouchere pentru aspiratoare, 14.519 vouchere pentru aparate de aer condiţionat şi 10.001 vouchere pentru uscătoare de rufe, potrivit unui comunicat al AFM, care a publicat pe site-ul propriu lista solicitanţilor aprobaţi în această etapă.

Voucherele au termen de valabilitate de 15 zile de la data publicării listei şi se pot folosi fie în magazinele fizice, prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele online, prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului. Lista comercianţilor la care pot fi utilizate voucherele este publicată pe site-ul AFM, la adresa: https://www.afm.ro/rabla_electrocasnice_comercianti_validati.php.

"Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI şi declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM, în aplicaţia informatică, până la momentul utilizării voucherului. După parcurgerea tuturor etapelor de selecţie a voucherelor, sumele aferente voucherelor generate şi neutilizate redevin disponibile. Ulterior, se poate relua întreaga procedură de selecţie pe etape, inclusiv etapa de înscriere în program/creare de cont", precizează AFM în comunicatul citat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu