Poşta Română va livra, din nou, la domiciliu permisele auto şi certificatele de înmatriculare Recomandat

Sâmbătă, 11 Februarie 2023 20:04
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poşta Română va relua livrarea la domiciliu a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare, după ce a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS).
Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri Agerpres, contractul se va derula pe o durată de patru ani, perioadă în care se estimează a fi livrate aproximativ 9,6 milioane de de trimiteri. Astfel, în baza contractului, Poşta Română urmează să livreze circa 2,4 milioane de trimiteri pe an.
"Prin câştigarea acestei licitaţii, demonstrăm încă o dată că suntem pregătiţi să concurăm, de la egal la egal, cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat. În ultimii doi ani, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, printr-un contract câştigat în faţa competitorilor de pe piaţa de curierat", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR).
Livrarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu.
Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care au depus oferte trei participanţi, printre care unii dintre principalii jucători locali de pe piaţa de profil.
Poşta Română a obţinut contractul cu punctaj maxim, criteriul de atribuire fiind "cel mai bun raport calitate - preţ", iar valoarea estimată a procedurii de achiziţie a fost de 96 de milioane de lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu