Cinema City permite plata cu cardurile Sodexo pentru bilete şi snack bar Recomandat

Miercuri, 10 Noiembrie 2021 10:20
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sodexo România a încheiat un parteneriat cu Cinema City pentru a permite clienţilor săi să folosească cardurile Gusto Pass, Cadou Pass şi Cultura Pass în toate locaţiile Cinema City din ţară.
Parteneriatul permite utilizarea mai multor tipuri de carduri de beneficii Sodexo în cinematografe, oferind fanilor cinematografului posibilitatea de a se bucura de momente speciale, de petrecere a timpului liber şi de relaxare. Utilizatorii Sodexo pot cumpăra bilete de film de la casele de bilete ale cinematografelor cu cardurile Cadou Pass şi Cultura Pass şi pot folosi cardurile Gusto Pass şi Cadou Pass în zona de snack bar a cinematografelor. Plata cu cardurile Sodexo este disponibilă şi pentru zonele VIP.
Prin acest parteneriat, cinefilii au acces în toate cele 27 locatii multiplex Cinema City din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu