Auchan testează eliminarea casierilor din supermarket Recomandat

Vineri, 24 Februarie 2023 11:11
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Supermarketul Auchan a început testarea unui sistem fără casieri, însă la casele lăsate libere sunt prezenţi câţiva angajaţi pentru a da indicaţii privitoare la scanarea produselor, conform BizBraşov.
Decizia de eliminare a casierilor din supermarket face parte dintr-un proiect mai amplu care are ca început hipermarketul din Coresi Braşov. Angajaţii magazinului susţin că decizia este oarecum obositoare pentru ei că sunt nevoiţi să stea în picioare în tot timpul programului.
Testul a fost făcut doar în cazul magazinului din Braşov, în timp ce în celelalte hypermarketuri s-a păstrat încă în sistem hibrid, cu câteva case automate şi o parte importantă cu casieri.
"Toţi colegii noştri casieri sunt în continuare angajaţi şi prezenţi în magazin, disponibili să ofere suport în scanarea produselor. Odată cu implementarea noului sistem de case, meseria de casier evoluează de la activităţi de rutină tehnică către activităţi de relaţionare, acompaniere şi consiliere clienţi", au transmis reprezentanţii Auchan.
O parte din clienţi au fost debusolaţi în momentul în care au ajuns în zona caselor, dar, cu ajutorul angajaţilor, lucrurile s-au finalizat cu succes. În plus, în urmă cu doi ani, Carrefour a deschis primul hipermarket exclusiv cu case de acest tip, în Sfântu Gheorghe.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu