18 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Centrele Engie închise vineri, 13 septembrie 2024
Centrele Engie închise vineri, 13 septembrie 2024

Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE Romania vor fi închise vineri, 13 septembrie 2024, cu excepţia punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din Bucureşti, care va funcţiona conform programului obişnuit al centrului comercial. De asemenea, serviciul de call-center naţional va fi indisponibil. Ziua de 13 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare.
Informaţiile privind situaţia facturilor emise, consumul, soldul înregistrat sau alte aspecte utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE, pe site-ul engie.ro sau prin intermediul aplicaţiei mobile ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.
De asemenea, clienţii pot transmite solicitări online prin intermediul formularului de contact, disponibil pe site-ul companiei.
Începând de luni, 16 septembrie, centrele de relaţii cu clienţii şi serviciul de call-center revin la programul normal de funcţionare, informează ENGIE Romania. *foto: Centrul Engie Galaţi


Articole înrudite