20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Asus Zenbook: Care este cel mai bun din 2021?
Asus Zenbook: Care este cel mai bun din 2021?
Laptopurile au devenit un element esențial în viața noastră de zi cu zi. Asus, unul dintre cele mai apreciate mărci din domeniu, a lansat o linia de laptopuri Zenbook. Aceste notebook-uri ultraușoare au câștigat unele dintre cele mai înalte evaluări de la consumatori și critici deopotrivă. Asus ZenBook au un design luxos și oferă un confort cu care puțini pot concura. În plus, prezintă o tehnologie revoluționară care nu lasă pe nimeni indiferent. Pe scurt, un produs care merită considerația ta. Nu ratați acest ghid de cumpărare și află totul despre Asus Zenbook.
 
Tot ce trebuie să știi despre un laptop Asus Zenbook
 
Procesul de cumpărare a unui laptop Asus Zenbook poate fi unul dificil. După cum știți deja, nu toate laptoputile Asus Zenbook vă oferă aceleași caracteristici. Fiecare este conceput pentru diferite situații. În continuare, vom clarifica cele mai frecvente îndoieli cu privire la această linie de laptopuri Asus.
 
Ce tipuri de laptopuri Asus ZenBook există?
 
Această linie de laptop-uri Asus se caracterizează prin faptul că are un design ușor și de înaltă calitate, ideal pentru persoanele care sunt în continuă mișcare și nu vor să piardă din performanță. De asemenea, este o opțiune bună pentru cei care lucrează de acasă. În cadrul acestor caracteristici generale există mai multe tipuri. În continuare, vom face o analiză a celor mai remarcabile caracteristici ale fiecărui tip de Asus Zenbook:
- Laptop Asus Clasic: Baterie încorporată de lungă durată. Echilibru excelent între portabilitate și productivitate. Vă permite să lucrați unde doriți și când doriți.
- Laptop Asus Zenbook S: Durată de viață a bateriei mai lungă decât celelalte și încărcare rapidă. Hardware de înaltă calitate. Design luxos și confortabil. Cel mai elegant dintre cele 4.
- Laptop Asus Zenbook Pro: Tehnologie inovatoare și gamă profesională. Cea mai slabă verigă a sa este bateria. Cea mai bună opțiune dacă prioritatea ta este performanța.
- Laptop Asus Zenbook Flip: Laptop 2 în 1. Are un ecran de 360 de grade. Îl poți folosi ca tabletă , laptop sau într-o poziție intermediară. Cel mai versatil.
 
În această linie de laptop-uri Asus putem găsi multiple avantaje care le diferențiază de ceilalți concurenți. Am văzut că există tipuri diferite pentru fiecare nevoie. Cu toate acestea, în ciuda calității grozave pe care ne-o oferă, putem găsi și un mic dezavantaj în ele. Multe modele nu au o placă grafică dedicată și nu putem considera un laptop Asus Zenbook ca fiind un laptop de gaming.
 
De-a lungul acestui ultimul an, Asus a adăugat mai multe îmbunătățiri liniei sale prin crearea de noi modele, prezentând noi modele de mare calitate. În următoarea listă vom evidenția cele mai bune din fiecare tip și caracteristicile acestora:
- Asus Zenbook Pro 15 (UX535). Ecran OLED 4K de 15,6 inchi și al doilea ecran de 5,65 inchi, ambele tactile. Intel Core i7 sau i5 de a 10-a generație, 16 GB RAM, grafică Nvidia GeForce până la GTX 1650 Ti.
- Asus ZenBook 14 (UX435EA și UX435EG).  Versiune mai ieftină și mai ușoară a ZenBook 15 Pro. Are un Nvidia MX450 cu 2GB de vRAM mai modest decât Pro dar totuși mai bun decât unul integrat. Există o versiune Ultralight chiar mai subțire și mai ușoară decât aceasta.
- Asus ZenBook Flip S (UX371).  13.3-inch OLED 4K ecran tactil și cu suport pentru Asus Pen stylus . Core i7 de a 11-a generație, 16 GB RAM, grafică Intel Iris Xe pe cip. Are 15 ore de autonomie.
- Asus ZenBook S (UX393). Aceleași caracteristici ca și Flip, dar într-un design tradițional.
 
Linia ZenBook a Asus are câteva caracteristici comune tuturor laptopurilor sale. În ciuda acestui fapt, fiecare laptop din această linie are și caracteristici speciale. Prin urmare, atunci când decideți pe care să cumpărați, este necesar să luați în considerare anumite criterii precum procesorul, memoria RAM, placa grafică, ecranul și bateria. Un laptop Asus Zenbook este perfect pentru cei ce lucrează remote, călătoresc mult, dar au nevoie de funcții și tehnologii de ultimă generație, foarte performante.

Articole înrudite