„Vis de iarnă” la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi

 
Marți, 12 Decembrie 2017 19:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi veţi putea vizita, începând cu data de 13 decembrie 2017, ora 12:00, a XIII-a ediţie a expoziţiei temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de sufletul publicului larg bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, care va fi instalat la intrare, într-o ambianţă caldă şi plăcută, alături de aranjamente specifice de Crăciun.
Expoziţia se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care Complexul Muzeal îl face, la final de an, celor care îi trec pragul. La buna desfăşurare a evenimentului va contribui Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi, prin momente artistice de muzică uşoară - coordonate de prof. Emilia Savu, de muzică populară - coordonate de prof. Mitriţa Velicu şi de actorie - coordonate de prof. Enache Nistor-Cosmin.
De asemenenea, Centrul Cultural va face şi o prezentare de lucrări de artă plastică, realizate de elevii claselor de pictură, coordonaţi de prof. Olimpia Ştefan şi prof. Ionuţ Mitrofan. Nu în ultimul rând, Şcoala Profesională Specială „Paul Popescu Neveanu” Galaţi, structură a Şcoalii Profesionale Speciale „Emil Gârleanu” Galaţi, va participa la expoziţia „Vis de iarnă” cu produse specifice sărbătorilor, confecţionate de elevii şcolii, care au fost îndrumaţi de 26 de cadre didactice şi coordonaţi de director adjunct prof. Mişcalencu Mădălina şi consilier educativ prof. Aicoboaei Mariana. Şi Liceul „Simion Mehedinţi” din Galaţi va participa cu lucrări realizate de 20 elevi din învăţământul special, îndrumaţi de 9 cadre didactice şi coordonate de prof. Sanda Florea. Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până la data de 31 decembrie 2016.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu