Vara aceasta bronzul tău poartă un nou nume - Tan Studio Galaţi! Recomandat

Miercuri, 16 Iunie 2021 14:25
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bronzul la solar diferă mult de bronzarea naturală datorită faptului că timpul de expunere şi măsurile precise de raze ultraviolete sunt controlate de profesionişti. Mai mult decât atât, odată cu expunerea la un aparat de bronzare rapidă, pielea se pregăteşte excelent pentru expunerea la soare. Există mitul conform căruia razele ultraviolete ar dăuna pielii, însă realitatea nu este deloc aşa. Razele UV sunt indicate în cazul prevenirii unor afecţiuni sau chiar sunt recomandate a fi asociate unor tratamente pentru afecţiuni ale pielii, rinichilor sau chiar rahitism. Aceste beneficii pentru sănătate apar ca urmare a faptului că razele UV stimulează producţia de vitamina D şi ajută la absorbţia calciului în oase.
Un nou salon cu aparate destinate special bronzării rapide s-a deschis, de curând, şi în Galaţi. Tehnologia de la Tan Studio (https://www.facebook.com/Tan-Studio-Gala%C8%9Bi-103060042012135) este de ultimă generaţie, cele patru aparate noi (două verticale şi doua orizontale) din incinta salonului sunt produse în Olanda şi dotate cu lămpi CollaTan. Acestea facilitează o bronzare usoară eliminând efectul de deshidratare a pielii bronzate.
În timpul şedinţelor de bronzare aveţi ocazia să vă relaxaţi şi pentru câteva minute să uitaţi de stres, termene limită sau agendă de lucru nefinalizată. La Tan Studio Galaţi veţi găsi un ambient plăcut, creat de aroma uleiurilor eseţiale naturale, ce sunt difuzate pe parcursul întregii zile şi muzica special aleasă pentru un adevărat răsfăţ al simţurilor. Tot aici veţi găsi şi cremele hidratante special destinate hranirii pielii dumneavostră pe parcursul expunerii la şedinţele de  bronzare, pentru un bronz uniform şi rezistent.
Strada Brăilei nr. 136, etajul 2, în incinta Salonului Sorina. Programări la telefon: 0755.66.33.88

Articole recente - Monitorul de Galati

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu