29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Teatrul Gulliver Galaţi deschide stagiunea 2018-2019
Teatrul Gulliver Galaţi deschide stagiunea 2018-2019

Teatrul de Păpuşi Gulliver Galaţi deschide stagiunea 2018-2019, în această duminică, 09 septembrie 2018, la ora 10.30, cu spectacolul „Cei trei purceluşi”. Un spectacol vesel şi hazliu, la care şi-au dat mâna regizorul Daniel Stanciu, scenografa Daniela Drăgulescu, ilustratorul muzical Jou-Jou Drăgan şi actorii Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga/Andrei Dombrovschi. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov şi adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniştii trec prin multe peripeţii, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lupul siberian.
Programul artistic din această toamnă va fi completat de spectacolele „Motanul Încălţat” şi „Scufiţa Roşie”, poveşti clasice nemuritoare, îndrăgite deopotrivă de copii şi adulţi. În plus, surpriza acestui sezon este punerea în scenă a poveştii lui Peter Pan, căpitanul copiilor pierduţi şi uitaţi pe Insula Niciodată. O dramatizare de Ioan Brancu, după J. M. Barrie, un spectacol cu păpuşi de dimensiuni umane, dedicat întregii familii, care va aduce în faţa publicului o scenografie nemaivăzută până acum pe scena de la Gulliver.

07Gulliver site

Spectatorii care doresc să îşi asigure locul din timp la reprezentaţiile Teatrului Gulliver, o pot face prin sistemul online de achiziţie a biletelor, dar şi prin metoda clasică de cumpărare, de la casa de bilete, în ziua susţinerii spectacolului. Preţurile au rămas aceleaşi ca în stagiunea trecută, respectiv 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.


Articole înrudite