SP Ecosal Galaţi: În padocul nostru îţi poţi găsi un prieten necuvântător! Recomandat

Marți, 31 Ianuarie 2023 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul Public Ecosal Galaţi, prin activitatea sa, vine în ajutorul cetăţenilor prin combaterea abandonului de animale pe domeniul public, de a descuraja cedările în adăposturile de animale fără stăpân, dar şi de a încuraja adopţiile.
Animalele abandonate sunt îngrijite la adăpostul Serviciului Public Ecosal, fiind deparazitate, sterilizate, vaccinate.
Adopţia unui animal este un act de responsabilitate, atât din partea unităţii noastre, cât şi a persoanei care preia animalul. Nu dăm animale în adopţie către minori sau persoane care nu doresc să se legitimeze şi să ne ofere datele personale şi de contact.
Gălăţenii care doresc să adopte un patruped din padocul Ecosal pot suna la dispecerat ecarisaj, la numărul de telefon 0336/100.154, ori să facă o solicitare scrisă, prin e-mail, la adresa ecarisaj@ecosalgl.ro. La momentul adopţiei sunt necesare doar o copie a cărţii de identitate, a unei facturi de utilităţi şi o dovadă de venit. Căţeii din adăposturile publice au carnet de sănătate, microcip, sunt deparazitaţi, sterilizaţi şi vaccinaţi.
Dorim să arătăm gălăţenilor că cel mai bun prieten al omului este acel suflet necuvântător, iar în padocul Ecosal îţi poţi găsi un prieten necuvântător.
Nu uita: animalele de companie sunt o sursă imensă de dragoste!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu