Scandal în taximetria din Galaţi Recomandat

Marți, 27 Decembrie 2022 14:55
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La data de 26 decembrie 2022, la ora 22:35, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin Apel Unic de Urgenţă 112, de către un taximetrist, cu privire la faptul că, pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Regiment 11 Siret, a fost reţinută o persoană de sex masculin, care cu puţin timp înainte ar fi ameninţat cu un cuţit un coleg de-al său, taximetrist în cadrul aceleiaşi societăţi.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi, care au identificat părţile implicate în incident, fiind vorba despre doi tineri cu vârsta de 21 de ani, din municipiul Galaţi, respectiv, 20 de ani, din comuna Măstăcani, judeţul Galaţi. Cei doi au fost conduşi la sediul secţiei pentru clarificarea situaţiei.
În urma verificărilor preliminare efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri se cunoşteau şi, în ziua respectivă, s-ar fi întâlnit în parcarea unui market, din municipiul Galaţi.
Întrucât victima a reclamat faptul că i-ar fi fost sustrasă suma de 1000 de lei, bani pe care i-ar fi ţinut la parasolarul autoturismului, iar acţiunea de ameninţare nu a fost confirmată de cercetări, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Având în vedere declaraţiile contradictorii ale celor două persoane implicate în incident, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi, desfăşoară activităţi investigative pentru a stabili în concret cele întâmplate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu