Redeschiderea viaductului naşte controverse

Marți, 11 August 2015 01:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul Sindicatului Naţional Solidaritatea al Metalarurgiştilor de la Combinat, Gheorghe Tiber, s-a arătat nemulţumit faţă de faptul că viaductul a fost redat circulaţiei cu anumite restricţii, acesta susţinând că s-ar fi facut doar nişte lucrări de mică anvergură.

„S-a introdus o linie pentru circulaţia tramvaiului, s-au făcut nişte plombări de asfalt, s-a vopsit balustrada şi s-a redat circulaţia cu anumite restricţii de viteză. Toate acestea nu mi se par ca fiind normale şi nu înţeleg de ce primarul Marius Stan a trebuit să cheme atâta lume la un simplu eveniment care nu presupunea finalizarea unor lucrări care să permită circulaţia fără restricţii pe viaduct. Pe viaduct trece doar tramvaiul, cu o anumită viteză, şi maşinile mici, în timp ce cursele convenţie ale Transurb care transportă angajaţii Combinatului la locul de muncă şi apoi acasă nu folosesc viaductul, ci merg tot pe la Fileşti, ceea ce înseamnă un ocol”, a declarat liderul de sindicat Gheorghe Tiber. 

Deşi acesta este nemulţumit în continuare de starea viaductului şi de faptul că nu au fost făcute lucrări de reparaţii capitale, sunt mulţi cei care sunt mulţumiţi că pot folosi viaductul pentru circulaţia cu maşinile mici.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu