Lecţia de isteţime a lui „Păcală” de la Teatrul „Gulliver” Recomandat

Vineri, 05 Noiembrie 2021 12:12
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lumea satului imaginată de regizorul Daniel Stanciu prinde viaţă duminică, de la ora 10:30, la Teatrul ”Gulliver”, prin aventurile pline de haz şi de povaţă ale lui ”Păcală”, un personaj ghiduş, plin de farmec şi care stăruie în giumbuşlucuri.
Astfel, spectacolul îl dezvăluie pe ”Păcală” printr-o inedită lecţie de isteţime pe care acesta le-o oferă celor care încearcă să îi vină de hac. Cu deosebită dibăcie, eroul reuşeşte să întoarcă roata şi să devină el cel care îi va păcăli pe toţi. Întâmplările sale amuzante vor dezvălui un personaj poznaş şi plin de contraste, din care cei mici vor învăţa că cei răi ajung să fie întotdeauna pedepsiţi. Regizorul Daniel Stanciu reuşeşte să imprime prospeţime jocului, în timp ce scenografia semnată de Vlad Tănase impresionează prin expresivitatea păpuşilor şi autenticul decorului. Toate peripeţiile personajelor sunt punctate de o ilustraţie muzicală antrenantă, aparţinându-i lui Jou-Jou Drăgan.
În plus, spectatorii Teatrului ”Gulliver” vor beneficia de o nouă sesiune de informare alături de Doamna Doctor Magdalena Moroşanu, de la Centrul Medical DIAMED Obesity, care îi va îndruma în privinţa nutriţiei şi a obiceiurilor alimentare ale copiilor. Acesta este un nou demers întreprins de Teatrul ”Gulliver”, din cadrul programului de informare şi educaţie complementară pentru părinţi şi copii.
Biletele pentru spectacol se achiziţionează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.
Accesul la spectacol se face în baza normelor legale în vigoare, conform Anexei 3/22.10.2021 la HOTĂRÂREA Guvernului nr. 1090/2021, ce prevede desfăşurarea activităţii în cadrul instituţiilor de spectacole cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Aceste reglementări nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.
Purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani.
Toţi operatorii care desfăşoară activităţi de lucru cu publicul au obligaţia de a verifica la intrarea în locaţie, prin personalul propriu, documentele justificative care să îndeplinească condiţiile de mai sus, informează Teatrul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu