Galaţi: Bătaie între tată şi fiu terminată la poliţie Recomandat

Vineri, 20 Ianuarie 2023 15:39
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 19 ianuarie 2023, în jurul orei 14:05, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Naţional Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că în locuinţa unei familiei din comuna Piscu, judeţul Galaţi, are loc un scandal.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti – Post Poliţie Piscu care s-au deplasat la adresa indicată au stabilit faptul că doi bărbaţi cu vârstele de 57 de ani, respectiv 32 de ani, aflaţi în relaţie de rudenie, tată şi fiu vitreg, în urma unui conflict s-au agresat fizic reciproc, producându-şi leziuni. La sediul poliţiei, bărbatul de 32 de ani a continuat să manifeste o atitudine ostilă şi i-a adresat ameninţări cu moartea tatălui său vitreg.
După audieri şi după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracţiunea de violenţă în familie, poliţiştii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a celor doi bărbaţi, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunerea luării unor măsuri preventive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu