27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ajută un copil să meargă în tabără! Puteţi dona 2 euro prin SMS la 8837
Ajută un copil să meargă în tabără! Puteţi dona 2 euro prin SMS la 8837

Fundaţia Inimă de Copil a lansat, până pe 31 august 2016, campania de strângere de fonduri prin SMS la 8837 – „Ajută un copil să meargă în tabără! Împreună construim amintiri de neuitat!” pentru ca şi copiii mai puţin norocoşi să poată ajunge în tabără.
Unul dintre cele mai dragi programe ale organizaţiei destinate copiilor în dificultate şi tinerilor cu dizabilităţi este cel de tabere organizate anual, din 1997, la mare şi la munte. Taberele sunt destinate copiilor provenind din familii cu multe şi dificile probleme materiale, copii cu dizabilităţi şi copii cu rezultate şcolare deosebite din programul „Un sat, un copil! ”, toţi fiind dintre copiii susţinuţi în programele Fundaţiei Inima de Copil.
Taberele de vară sunt o experienţă extraordinară îndelung aşteptată de copii! Anul acesta, 80 de copii din programele organizaţiei vor merge în tabere la munte, în 5 serii, în perioada 6 iulie – 5 august. Cu ajutorul campaniei de donaţii prin SMS la numărul 8837 şi al tuturor celor care se alătură cauzei, ei îşi vor construi amintiri la fel ca ceilalţi copii. Amintiri pe care ar trebui să le aibă orice copil! Bugetul necesar acoperirii costurilor integrale ale programului va fi asigurat cu ajutorul donatorilor individuali ai campaniei SMS şi al sponsorilor.
Programul este un prilej unic de a deschide timp de câte o săptămână universul copiilor către locuri şi activităţi nesperate: munte, excursii, jocuri şi multă veselie, pictură, poveşti, paturi calde şi mâncare extraordinar de bună. Voluntari, personal, uneori membrii ai familiilor copiilor, sponsori şi donatori fac toate aceste lucruri posibile.
Ajută un copil să meargă în tabără! Trimite SMS la 8837 şi donează 2 euro!


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi