NEWS ALERT: 3 incendii intenţionate, noaptea trecută, în Galaţi Recomandat

Sâmbătă, 06 Martie 2021 14:01
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Noaptea trecută, în jurul orei 22.30, trei incendii au izbucnit aproape concomitent în trei cartiere din oraş, toate fiind provocate intenţionat.
Primul incendiu a fost în Micro 21, la blocul J6 (foto). La faţa locului au intervenit 3 echipaje de la ISU şi o ambulanţă  SMURD, 24 de locatari s-au autoevacuat, iar alţi 4 au fost evacuaţi de pompieri, după ce la ce uşa unui apartament de la parter a fost incendiată de persoane necunoscute. Focul s-a extins şi la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului şi mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros şi înecăcios.
O persoană a suferit arsuri uşoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care şi doi copii, au suferit atacuri de panică şi intoxicaţii uşoare cu fum. Incendiul  a fost stins rapid, cauza probabilă a declanşării incendiului acţiune intenţionată .

Al doilea incendiu s-a produs la blocul T 10 de pe strada Drumul Viilor, unde o altă uşă de apartament la etajul 1 al blocului a fost incendiată, se pare tot intenţionat. Focul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat în Micro 17, la tomberoanele de gunoi, focul fiind pus tot intenţionat, incendiul a fost stins rapid fără a fi înregistrate pagube însemnate, in apropiere fiind garaje şi autoturisme parcate.
În toate cele trei cazuri, Poliţia face cercetări pentru distrugere şi pentru a-i identifica pe autorii incendierilor intenţionate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu