Lista blocurilor care vor fi racordate la microcentrale de cartier Recomandat

Vineri, 01 Iunie 2018 11:53
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consiliul Local Galaţi a aprobat în cadrul şedinţei de miercuri, 30 mai 2018, transformarea a 20 de puncte termice în microcentrale de cartier. După cum cotidianul nostru a mai relatat aici ( https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/primaria-galati-vrea-sa-achizitioneze-25-de-microcentrale-de-cartier.html ), în primă fază au fost luate în calcul 25 de puncte termice, însă cinci dintre asociaţiile racordate la aceste puncte termice au refuzat această propunere. În aceeaşi şedinţă, consilierii locali au aprobat şi proiectul de hotărâre privind acordarea ajutorului financiar pentru achiziţionarea unui sistem de încălzire şi apă caldă alternativ celui centralizat de termoficare, în valoare de 3.000 de lei.
Însă cele două proiecte se influenţează reciproc deoarece gălăţenii care sunt arondaţi punctelor termice care urmează să fie transformate în microcentrale de cartier nu vor mai putea solicita ajutorul de încălzire de 3.000 de lei.
Cotidianul nostru vă prezintă blocurile arondate punctelor termice care urmează a fi transformate în microcentrale şi care nu vor mai beneficia de ajutorul de încălzire.

lista Page 1

lista Page 2

lista Page 3

lista Page 4

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu