Inedit! S-au căsătorit pe scenă, în fața spectatorilor Recomandat

Duminică, 22 Mai 2022 08:21
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați, la finalul operei "Pescuitorii de perle" de George Bizet, protagoniștii rolurilor principale și-au unit destinele și în viața reală ca o continuare parcă a scenariului din piesă.

Protagoniștii operei "Pescuitorii de perle", Leila, interpretată de soprana Lorena Sanda, și Nadir, interpretat de tenorul Adrian Mărginean, trăiesc o poveste de dragoste pe insula Ceylon, o dragoste care cu greu este eliberată de principii religioase, gelozie, trădare și sinucidere. În final, cele două personaje rămân împreună, dar într-un viitor incert.

Viitorul avea să-l creeze viața reală, pentru că, la finalul piesei, cei doi artiști, în costumele Leilei și a lui Nadir, rămân pe scenă și spun "Da!" în fața ofițerului stării civile, Silviu Bacalum, directorul SPCLEP Galați, a nașilor Teodor Niță, directorul Teatrului Național de Operă și Operetă, și Silvia Niță, a colegilor și a spectatorilor.

La final, tot colectivul artistic și spectatorii au fost invitați în foaier la o cupă de șampanie. Surpriza continuării piesei în viața reală, prin căsătoria celor doi intrepreți, i-a lăsat fără cuvinte pe spectatori.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu