Ea este Bia, fata cu chip de înger din Galaţi care a avut parte de un sfârşit înfiorător Recomandat

Marți, 14 Martie 2023 08:44
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Tragedie fără margini. O familie din Galaţi trece prin momente cumplite după un teribil accident petrecut în judeţul Galaţi, duminică seară, între localităţile Piscu şi Vameş, în care o tânără de numai 25 de ani şi-a pierdut viaţa într-un mod înfiorător.

Se pare că tânăra, care era la volan, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, fiind aruncată în exterior şi prinsă sub cupola autovehiculului. "Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, la data de 12 martie 2023, la ora 19.20, cu privire la faptul că, pe DN 25, între localităţile Piscu şi Vameş, a avut loc un accident rutier. Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi a rezultat faptul că o tânără, de 25 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menţionat, în zona km 45, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost aruncată în exterior şi prinsă sub cupola autovehiculului. În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla şi un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta faţă dreapta, care nu a suferit leziuni. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi a acordat primul ajutor victimei şi a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul. A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs acest tragic accident rutier", a transmis, luni, IPJ Galaţi, după cum Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Moarte violentă pentru o gălăţeancă de numai 25 de ani".

"Cea mai frumoasă stea din cer vei fi tu!". Bia, fata cu chip de înger din Galaţi, plânsă de cei dragi

Pe tânără o chema Bianca (foto ) şi era de profesie asistent medical. După aflarea veştii, apropiaţii, în stare de şoc, au lăsat, pe reţelele de socializare, multe mesaje de condoleanţe pentru gălăţeanca care acum urmează să fie condusă pe ultimul drum: „Dumnezeu să o ierte! Nu se poate aşa ceva! Cum să moară, Doamne?!”, „Vai, nu-i adevărat, Doamne! Dumnezeu să aibă grijă de ea! Nu pot să cred aşa ceva!”, „Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe familiei greu încercate! Drum lin, suflet bun!”, „D-zeu să o odihnească în pace! Trist, dureros de trist...”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, Bianca! Condoleanţe familiei!”, „Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”, „Drum lin spre stele! Cea mai frumoasă stea din cer vei fi tu! Să luminezi şi să le dai putere părinţilor tăi! De multe ori, viaţa ne lasă muţi, fără cuvinte...”, „Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Odihnă veşnică!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, fată frumoasă!”, „Sincere condoleanţe familiei greu încercate! Dumnezeu să o ierte pe Bianca, Bia, o fată cu chip de înger! Nu am cuvinte să mai adaug nimic... Regrete eterne!”, „Nu se poate aşa ceva! Nu pot crede! Dumnezeu să o aibă în pază”, „Este trist şi foarte, foarte dureroasă această plecare timpurie în Împărăţia lui Dumnezeu! Îngerii să-i lumineze calea şi să o aşeze în rândul celor drepţi! Dumnezeu să o odihnească în pace!” „Copil frumos, cuminte, cu un destin frânt, într-o clipă...”. Odihnă veşnică şi condoleanţe familiei!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu