United a fost eliminată din UEFA Futsal Champions League Recomandat

Luni, 01 Noiembrie 2021 13:15
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sala Colegiului Profesional de Educaţie Fizică din oraşul ucrainean Ivano - Frankivsk a găzduit de joi până duminică partidele din cadrul grupei a 6-a din Main Round-ul UEFA Futsal Champions League. United a deschis balul în compania campioanei din Kosovo, Liqeni. Partida a fost spectaculoasă, tigrii gălăţeni au irosit primele ocazii dar kosovarii s-au dovedit pragmatici şi au condus cu 3-0 în min.16. La 0-2, vicecampioana României a scos portarul, a forţat şi chiar dacă a mai încasat un gol, tactica lui Florin Ignat şi-a arătat roadele pe finalul primei reprize, Araujo a marcat de două ori consecutiv şi a redus diferenţa de pe tabela de marcaj. Gălăţenii au ieşit au foarte motivaţi de la vestiare, acelaşi brazilian Daniel Araujo şi-a mai arătat odată calităţile, restabilind egalitatea în min.22. Din păcate, conaţionalul şi coechipierul Coquinho, care a debutat la echipa noastră deşi nu este complet refăcut după o accidentare, a deviat nefericit în propria poartă, apoi Liqeni s-a desprins la 3-5. Gălăţenii au încercat să revină din nou dar nu au mai reuşit. Rezultat final: United - Liqeni 4-6 (2-3). Echipa gălăţeană a început cu formula: Cârdei - Burdujel, Tacot, Cireş, Araujo. Au mai intrat: Toniţă, nici el în plenitudinea forţelor - Ignat, Coquinho, Petică, Crişan. 

Araujo, la a doua triplă

Ziua a doua a turneului grupei a 6-a din Main Round UEFA Futsal Champions League a debut cu duelul dintre United Galaţi şi Araz Naxcivan, reprezentanta Azerbaidjanului. Partida a fost spectaculoasă ca şi cea din ziua precedentă susţinută de vicecampioana României. Şi scenariu a fost cam acelaşi în prima repriză. Araz a început în forţă, „azerii” Dos Santos şi Maneca au marcat şi au modificat tabela pentru 2-0. Replica tigrilor lui Florin Ignat nu a întârziat şi după o serie de ocazii irosite de Araujo, Cireş şi Tacot, primul a restabilit egalitatea. Presiunea gălăţeană a continuat, Cireş a fost foarte aproape să-şi aducă echipa în avantaj, ocazia s-a răzbunat şi cu 17 secunde înainte de finalul primei părţi, Borges a readus pe Araz în avantaj. Spectacolul a fost total în cea de-a doua repriză când s-a jucat pe contre, antrenorul-jucător Florin Ignat a riscat din nou, scoţând portarul pentru a forţa egalarea. Momentul decisiv s-a petrecut în min.36 când azerii, băgaţi în corzi de gălăţeni au reuşit cu noroc o intercepţie care a dus la eliminarea lui Cireş pentru un fault asupra unui adversar scăpat spre poarta noastră, au profitat şi au înscris pentru 4-2. Chiar dacă, golgeterul Araujo, a reuşit a doua triplă în două zile, United, fără două piese importante: Crăciun şi Boşneagă, care nu au făcut deplasarea şi Coquinho, rămas doar pe bancă, nu a mai putut schimba soarta meciului. Rezultat final: Araz - United 5-3 (3-2). 

Duminică, în ultima zi, United a fost învinsă cu 2-0 de echipa gazdă, Uragan Ivano-Frankivsk, cea care a câştigat grupa a 6-a şi s-a calificat în 16-imile Champions League.

 

Sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu