Unirea Braniştea mai face o victimă cu pretenţii la promovare, Sporting Lieşti cedează la limită pe „Lieşti Arena” Recomandat

Luni, 21 Noiembrie 2022 10:25
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La sfârşitul săptămânii au fost programate partidele celei de-a 13-a etape din eşalonul trei fotbalistic. Cele două echipe gălăţene din seria a 2-a au evoluat pe teren propriu. Unirea Braniştea a întâlnit pe stadionul Oţelul formaţia Metalul Buzău, una cu pretenţii la promovarea în eşalonul secund. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Niculcea ajutat de Alex Iliciuc au pregătit foarte bine jocul, s-au dovedit din nou o nucă tare pentru formaţiile aflate pe podium, au obţinut victoria, furnizând surpriza. Unicul gol a fost reuşit de Murgoci în min.45 din acţiune. Rezultat final: Unirea - Metalul 1-0. Brăniştenii au aliniat formula: Ursu - Mihai, Voicu (Gîţă), Enache, Hilohi - Murgoci, Năpîrlică - M.Cireş (Dima), Răducan, Ţicămucă (Oniciu) - Ed.Dumitru (Spînache). Unirea Braniştea se menţine pe locul 5 cu 25 de puncte şi va evolua runda viitoare în deplasare cu Dinamo Bacău.
Sporting a primit vizita pe „Lieşti Arena” celor de la CSM 2007 Focşani, ocupanta ultimului loc ce asigură prezenţa în play-off. A fost un joc viu disputat, în care oricare din cele două combatante ar fi putut câştiga. Din păcate, au făcut-o oaspeţii care au condus cu 2-0, lieştenii au redus diferenţa în min.86 prin Iordache dar a fost prea târziu. Rezultat final: Sporting - CSM Focşani 1-2. Antrenorul Cătălin Savu a trimis în teren echipa: Vădeanu - Ştefănescu, Maftei, Sevastian, Dima - Munchiu, Chiriac, Stan, Iordache - Călin, Costea. Au mai jucat: Crihană, Mihu, Bîrlădeanu, Cucu. Sporting ocupă locul 6 cu 18 puncte şi va juca etapa viitoare pe terenul celor de la Voinţa Limpeziş.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu