27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport a remizat la Bacău, Avântul Valea Mărului şi Sporting Lieşti au pierdut
Metalosport a remizat la Bacău, Avântul Valea Mărului şi Sporting Lieşti au pierdut
Liga a III-a a programat la finalul săptămânii trecute partidele ultimei etape din tur. Cele trei echipe gălăţene care activează în seria I au jucat în deplasare şi....
Avântul Valea Mărului a întâlnit pe CSM Roman. Partida a fost spectaculoasă, cu şapte goluri, răsturnări de situaţie pe tabelă şi un arbitraj care a tras cu echipa gazdă din primul şi până în ultimul minut. „La 3-3 am avut un penalti clar ca lumina zilei, la un fault din postura de ultim apărător dar arbitrii din Buzău, care ne-au tocat de la început până la final, ne-au omorât, nu au acordat nimic. Am controlat meciul dar nu poţi juca împotriva „vântului”. Păcat”, ne-a declarat directorul tehnic Ovidiu Lupu. Vălmărenii au condus cu 1-0 şi apoi au revenit de la 1-2. Rezultat final: CSM Roman - Avântul Valea Mărului 4-3 (2-1). Pentru învinşi au marcat: I.Cristian (2) şi Gârleanu. Antrenorii Valentin Cramer şi Cătălin Curteanu au folosit 11-le: Comănescu - Marin, Antofe, Popa, Bălan - Avram, Ciochină, Curteanu, Căldăraru - Gârleanu, I.Cristian. Au mai evoluat: Lupu şi Dodan.
Sporting Lieşti a jucat la Rm. Sărat cu Olimpia. Gazdele au marcat la două faze fixe în timp ce lieştenii au irosit ocazii bune. Rezultat final: Olimpia - Sporting 2-0 (1-0). Antrenorii Ionuţ Niculcea şi Dorinel Matei au folosit formula: Vădeanu - Munteanu, Sandu, Preda, B.Dumitru - Lovin, Sprînceană, Adamache, Balaban - Popov, Bârlădeanu. Au mai intrat: Manea, Iancu, Serea şi Crihană.
Sâmbătă a fost o zi cu mai mult noroc. Metalosport a jucat la Bacău cu Sport Club. După un joc aprig disputat, roş-albaştrii au reuşit să smulgă o remiză, după ce au revenit de două ori pe tabela de marcaj, punctul fiind adus de Bahnaşu în primul minut de prelungiri. Rezultat final: SC Bacău - Metalosport 2-2 (1-0). Primul gol l-a avut ca autor pe Gîţă. Situaţia din clasament la finalul turului pentru reprezentantele Galaţiului: Sporting Lieşti 23 puncte - locul VII, Metalosport 18 p - locul IX, Avântul 13 p -locul X.  

Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi