Juniorii Under 14 de la LPS Galaţi au revenit pe teren Recomandat

Miercuri, 20 Octombrie 2021 10:57
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Weekendul trecut a început Campionatul Naţional de baschet pentru juniori Under 14. La masculin, LPS Galaţi, antrenor Andrei Maxim a fost repartizată în grupa B, alături de: StoMart Iaşi, Petras Neamţ Piatra Neamţ, Phoenix Suceava. Primul turneu s-a desfăşurat în sala Ion Neculce din Tg. Frumos.
„Cel mai greu pas pentru ei a fost revenirea în fenomen, iar cunoscându-i ştiu că vor da totul pentru asta. Rezultatele au fost previzibile, ştiind în ce stadiu al pregătirii ne aflăm. După o pauză de doi ani fără meciuri, iar pentru jumătate de echipă fiind prima participare oficială într-un campionat de baschet, pot concluziona faptul că este o generaţie dornică de performanţă şi care promite. Nu există niciodată un timp ideal pentru a seta un scop nou ori a măsura progresul. Zi de zi vom fi în acest joc, iar primul pilon de orientare tocmai a fost montat. Nu pot decât să felicit jucătorii pentru acest prim turneu, cu implicare şi devotament trebuie să progresăm de la meci la meci. Mulţumesc pe această cale, părinţilor şi tuturor celor care ne susţin. Let 's Practice Strong/Let's Play Stronger!!!”, ne-a declarat antrenorul Andrei Maxim.
Rezultate: 50-58 cu Petras Neamţ Piatra Neamţ, 18-104 cu StoMart Iaşi, 37-67 cu Phoenix Suceava. Lotul LPS Galaţi: Bogdan Ambrose, Antonio Ţocu, Claudiu Cîrcei, Daniel Istudor, Mihai Melinte, Robert Caraman, Mario Dobre, Mihai Caramalău, Bogdan Alexandrescu, Alex Postolache, Teodor Puiu, Alexandru Stoica, Robert Ghiorghiţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu