Junioarele 4 de la ACS Lucian Bute au câştigat 7 meciuri din 7 la turneul final, dar s-au clasat pe locul 9 Recomandat

Joi, 09 Iunie 2022 08:33
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ierarhie mincinoasă la turneul final de la Timişoara rezervat junioarelor decisă la masa verde. Un observator incompetent şi două cupluri de arbitri şi-au bătut joc de munca copiilor şi antrenorilor de la ACS Lucian Bute. Oficialii FRH au hotărât ca echipa gălăţeană să piardă primele două jocuri cu 10-0 pentru că au folosit o jucătoare fără viză medicală. Un motiv total neadevărat, în prima zi după verificarea legitimaţiilor totul a fost ok pentru ca peste numai 24 de ore la presiunea unor telefoane să se ia decizia care a aprins spiritele. Este clar că s-a vrut astfel eliminarea echipei gălăţene, creditată cu şanse foarte mari la medalii în acest sezon.
Olimpicele au obţinut pe teren rezultatele: 21-11 cu LPS Viitorul Piteşti, 29-17 cu CSS Sibiu, 28-20 cu HC Cîtu Timişoara, 27-25 cu CSO Buhuşi, 36-22 cu CSS Caracal, 30-18 cu CS Câmpina şi 36-15 cu CSS Sibiu. „După 7 victorii din tot atâtea meciuri terminam pe locul 9??? Mulţumesc „Oficialilor FRH” pentru onoarea de a termina pe acest loc la un turneu final. Fetelor, sunt foarte mândră de voi pentru că aţi dat dovadă de o atitudine extraordinară după tot ceea ce s-a întâmplat la acest turneu, ducând la bun sfârşit toate meciurile şi demonstrând oficialilor FRH că locul nostru era sus pe podium. Această nedreptate nu va rămâne aşa. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi la bine şi la greu”, a postat antrenoarea Dana Goldic pe o reţea de socializare.
Lotul de jucătoare: Ioana Popoiu, Georgia Sbîrnea - Teodora Dohotariu, Anna Isac, Larisa Tufă, Ana Dâmbu, Bianca Rebegea, Rebeca Ramazzotto, Maria Palade, Sofia Vasilache, Ioana Trifan, Evelin Şandru, Bianca Călin, Ioana Vrabie, Daria Paraschiv, Ilinca Bălan, Giulia Ştefan.
P.S.: Observatorul Constantin Milcu a fost sacrificat fiind suspendat de Comisia de Disciplină cu 8 etape suspendare, dar cum rămâne totuşi cu lacrimile copiilor şi antrenoarei care au fost deposedaţi de o medalie?

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu