Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Veţi vedea altă echipă în retur şi vrem să promovăm în faţa propriilor suporteri” Recomandat

Luni, 06 Iunie 2022 14:07
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Stadionul Municipal din Botoşani a găzduit sâmbătă turul finalei barajului de promovare pentru Liga a 2-a dintre echipa locală Dante şi SC Oţelul Galaţi. La singurul lor şut pe spaţiul porţii, botoşănenii au deschis scorul în min.44, fază la care căpitanul Oţelului s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Sârghi. Oţelul a avut iniţiativa în permanenţă şi a restabilit egalitatea în min.59 prin Yabre. Rezultat final: Dante Botoşani - Oţelul 1-1 (1-0).
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început cu formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Ghiocel, Farcaş - Neagu, Jardan, D.Cireş - Nica, Green, Cisotti. „Nu pot să fiu mulţumit cu acest rezultat, dar ţinând cont că este primul joc cu un adversar pe care nu l-am cunoscut, este ok. Ne-am creat mai multe ocazii de gol, dar trebuia să mai marcăm. Am primit gol pe o greşeală personală pe care la jocul retur trebuie să o eliminăm. Veţi vedea altă echipă în retur şi vrem să promovăm în faţa propriilor suporteri. Presiunea va fi mare, dar suntem pregătiţi pentru a face o partidă exactă, să obţinem un rezultat care să ne permită să promovăm”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.
Returul se va disputa pe stadionul Oţelul miercuri, 8 iunie, de la ora 17.30. Învingătoarea va promova în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu