ACS Smart Galaţi a reuşit o clasare onorabilă în Superligă Recomandat

Miercuri, 13 Octombrie 2021 11:07
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Federaţia Română de Şah a organizat în perioada 1-10 octombrie, la Hotelul Ramada din Mamaia, Campionatul Naţional la şah clasic pe echipe, Superliga feminin şi masculin.
Galaţiul a fost reprezentat pentru a patra oară consecutiv de echipa masculină ACS Smart care a ocupat locul 8 în clasamentul final după ce au înregistrat rezultatele: 2,5-3,5 cu Clubul de Şah al Municipiului Baia Mare; 4-2 cu Pheonix Buzău; 1,5-4,5 cu Şah Club Vados Arad, 5-1 cu Viitorul Urziceni; 2-4 cu Victoria - Sparta Techirghiol, 2,5-3,5 cu CS Univ. de Vest Timişoara; 1-5 cu CS Studenţesc Medicina Timişoara; 4,5-1,5 cu CSU Târgovişte; 3-3 cu Politehnica Iaşi; 2-4 cu Verdi.ro - Şah Club Oltenia Craiova.
„A fost un turneu bine organizat, un turneu în care campioana şi ultima echipă salvată de la retrogradare au fost decise în ultima partida. Eforturile au fost evidente şi pentru promovarea şahului prin transmisiile şi comentarile zilnice online. Echipa noastră s-a clasat pe locul 8 cu 3 victorii, un egal şi 6 înfrângeri, o clasare onorabilă. Din păcate, lipsa susţinerii financiare din partea autorităţilor locale ne privează de rezultate mult mai bune. Am fost nevoiţi să renunţăm la aportul celui mai bun junior gălăţean, care este dublu legitimat la clubul nostru şi care a jucat pentru campioana României, Vados Arad. Cu el şi cu o susţinere financiară mai bună am fi putut intra în primele 6 echipe din ţară. Chiar şi aşa, am reuşit un egal cu vicecampioana naţională Politehnica Iaşi, ceea ce demonstrează valoarea echipei noastre. Sperăm ca anul viitor să vedem o schimbare care să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. Felicitări echipei ACS Smart Galaţi şi mulţumiri sponsorilor: PRUTUL S.A. şi ALEWIJNSE MARINE S.A.”, ne-a declarat Lucian Gîlea, preşedintele ACS Smart şi membru în Consiliul Director al FR Şah.
Lotul folosit: Adam Kozak, Alexandru Banzea, Andrei Bonte, Dragoş Antonică, Cristi Coca, Marius Işfan, Lucian Gîlea, Robert Pîsu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu