Vlăşcuţa, Galaţi: A sperat că rutina poliţiştilor nu va descoperi falsa înmatriculare Recomandat

Miercuri, 08 Martie 2023 11:52
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care tracta cu autoturismul personal o remorcă pe care aplicase numărul de înmatriculare al altui autovehicul.
"În data de 06 martie a.c., în jurul orei 13.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă,  un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Vlăşcuţa - judeţul Galaţi, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un ansamblu rutier format dintr-un autoturism şi o remorcă, aparent ambele înmatriculate în România, condus de un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 45 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, colegii noştri au observat că remorca în cauză nu prezintă elemente minimale de identificare, motiv pentru care au întreprins verificări suplimentare ce au vizat starea juridică a acesteia. În urma acestor demersuri s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat remorcii este atribuit de fapt unui alt autoturism şi că aceasta nu este înregistrată sau înmatriculată.
Persoana în cauză a declarat că remorca a împrumutat-o de la un consătean pentru a o folosi la treburi gospodăreşti şi nu cunoştea faptul că aceasta este neînregistrată.
În cauză colegii noştri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu