Vlădeşti, Galaţi: Reţinerea permisului nu l-a oprit din drum Recomandat

Marți, 14 Martie 2023 12:59
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea o autoutilitară, deşi permisul acestuia de conducere fusese reţinut.
"În data de 11 martie a.c., în jurul orei 21.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă,  un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi,  aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DN 26, pe raza localităţii Vlădeşti - judeţul Galaţi, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autovehicul, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 29 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul autoutilitarei nu a fost în măsură să prezinte un permis de conducere, motivând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul deţine  permis de conducere corespunzător categoriei, dar că figurează în baza de date cu menţiunea „restricţii - reţinut”.
În cauză colegii noştrii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu