Vlădești: Prins la volan cu permisul suspendat Recomandat

Vineri, 11 Noiembrie 2022 11:51
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Astfel, în data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 21.30, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea Vlădeşti, judeţul Galaţi, un autoturism înmatriculat în R.Moldova, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R.Moldova, în vârstă de 39 de ani.

Întrucât cu ocazia efectuării controlului persoana nu a putut prezenta un permis de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu