Viile, Galaţi: La intersecţie de drumuri cu autoturism radiat din circulaţie Recomandat

Joi, 09 Martie 2023 08:06
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un cetăţean român, care conducea un autoturism radiat din circulaţie, de către autorităţile din Danemarca.
"În data de 07 martie a.c., în jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, a oprit în trafic, la intersecţia dintre DJ 242 cu DJ 253, pe raza localităţii Viile, judeţul Galaţi, un autoturism, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare specific Regatului Danemarca. La volan se afla un cetăţean român în vârstă de 31 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în cooperare cu autorităţile daneze, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie din data de 01 martie a.c..
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu