Strâns de gât de fiul său, un bărbat a cerut sprijinul jandarmilor Recomandat

Marți, 22 Iunie 2021 15:55
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii tulceni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat, care a reclamat un conflict cu fiul său.
Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în momentul în care a venit acasă, l-a găsit pe fiul său gătind în bucătărie şi observând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a reproşat că nu ar trebui să consume alcool şi că este timpul să-şi găsească un loc de muncă. Tatăl a precizat faptul că fiul său l-a ameninţat, după care l-a apucat cu ambele mâini şi l-a strâns de gât. Bărbatul a reuşit să se elibereze şi a cerut sprijinul jandarmilor.
Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat 1 litru de alcool, iar tatăl lui a început să ţipe şi să-i reproşeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feţei. Mama tânărului a intervenit  pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă, a fost şi ea lovită în zona capului de către soţul ei.
Cei trei implicaţi în scandal au declarat jandarmilor faptul că nu au nevoie de îngrijiri medicale.
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele celor doi bărbaţi actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu