Restricţii de circulaţie pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, în perioada 26-29 aprilie Recomandat

Marți, 27 Aprilie 2021 13:17
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Bulgaria prin punctul comun de frontieră Giurgiu-Ruse că, în conformitate cu comunicatul Agenţiei Infrastructura Rutieră din cadrul ministerului bulgar al Dezvoltării Regionale şi Lucrărilor Publice, în perioada 26-29 aprilie 2021, în intervalul orar 20:00-24:00, circulaţia pe Podul Prieteniei va fi oprită total pentru finalizarea unor lucrări urgente de reparaţie a plăcilor de beton din structura carosabilului.
Pentru aceeaşi perioadă, în afara intervalului orar menţionat, în zona de reparaţie a podului, circulaţia rutieră se va desfăşura pe o singură bandă, fiind dirijată de semnalizări şi indicatoare rutiere.
MAE recomandă cetăţenilor români să urmărească cu atenţie situaţia din zona punctului comun de frontieră Giurgiu-Ruse, iar şoferii să conducă preventiv, cu viteză adecvată şi să respecte cu stricteţe semnalizarea rutieră temporară montată pe pod şi indicaţiile/semnalele organelor de control aflate la faţa locului. În această perioadă, este posibil să se formeze coloane de autovehicule, în special de automarfare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu