Ostrov, Brăila: La volan fără permis de conducere şi cu remorca neînmatriculată Recomandat

Marți, 14 Martie 2023 12:59
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări privind un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un anasamblu rutier format dintr-un tractor şi o remorcă ce nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.
"În data de 11.03.2023, în jurul orei 13.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe DJ222F, în apropierea localităţii Ostrov, un ansamblu rutier, format dintr-un tractor şi o remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.
Având în vedere că remorca nu avea aplicate plăcuţe de înmatriculare, poliţiştii au efectuat verificări specifice în bazele de date relevante, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu este înregistrată sau înmatriculată. De asemenea, din rezultatele verificării persoanei s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.
Poliţiştii de frontieră s-au sesizat şi efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu