La 14 ani a spart 9 maşini, o biserică şi o societate comercială Recomandat

Joi, 24 Noiembrie 2022 08:04
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 22 noiembrie a.c., poliţisti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 14 ani, din Brăila, bănuit pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, furt şi tentativă la furt calificat (11 fapte).
În fapt, în perioada de 18.05 - 13.10.2022, tânărul ar fi pătruns în nouă autoturisme ce se aflau parcate pe raza municipiului Brăila şi prin spargerea geamului ori profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi încercat să sustragă bunuri şi în unele cazuri ar fi sustras mai multe bunuri şi 600 de lei.
De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 iunie a.c., tânărul, prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns într-o biserică de pe raza municipiului Brăila şi ar fi sustras 100 de lei şi mai multe scule de pescuit.
La data de 8 octombrie a.c., acesta ar fi sustras dintr-o societate comercială de pe raza municipiului bunuri în valoare de 78 de lei.
În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt calificat şi tentativă la furt calificat.
Miercuri, 23 noiembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu