Jefuit şi ameninţat cu cuţitul în drum spre muncă Recomandat

Vineri, 15 Octombrie 2021 13:17
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un brăilean, în vârstă de 60 de ani, a fost ameninţat cu un cuţit de către un bărbat, care i-a sustras astfel suma de 250 de lei, cheile de la locuinţa personală, dar şi de la depozitul unde lucrează.
S-a întâmplat la data de 13.10.2021, în jurul orei 04.30, în timp ce bărbatul se deplasa pe strada Piaţa Victoriei, intersecţie cu strada Mihai Bravu, din municipiul Brăila.
Ulterior, brăileanul de 60 de ani a fost urmărit de bărbatul în cauză până în curtea societăţii unde este angajat, ocazie cu care a ameninţat-o cu un cuţit şi pe o femeie, în vârstă de 35 de ani, încercând să îi sustragă poşeta.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila, dar şi un cuţit tip briceag cu care i-ar fi ameninţat pe cei doi.
În cursul aceleiaşi zile, în urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul de 35 de ani au fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În data de 14.10.2021, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, instanţa a dispus faţă de brăilean măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu