28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Berbec
Dragoste
Relaţia ta cu partenerul de viaţă va fi în continuare nemulţumitoare şi se vor ivi unele neînţelegeri. N-ar fi exclus nici ca acesta să se confrunte cu probleme de tot felul, care te vor afecta şi pe tine. Luna octombrie va aduce o schimbare favorabilă, căci, cel puţin din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua mult mai bine. Comunicarea cu partenerul va evolua excelent şi veţi reuşi să depăşiţi nemulţumirile de până acum.
Bani
Chiar dacă la sfârşitul acestui an vor exista unele blocaje în ceea ce priveşte situaţia financiară, în prima jumătate a anului viitor lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Proiectele tale vor putea fi puse în practică, aducându-ţi câştiguri cel puţin mulţumitoare. N-ar fi exclus nici ca o reuşită în plan social sau profesional să îţi aducă o sursă de venit. În a doua jumătate a anului şansa nu te va mai însoţi în aceeaşi măsură, dar nici nu vei avea de ce să te plângi. Spre sfârşitul lunii august, începutul lunii septembrie ai putea face o investiţie de mai mari dimensiuni. Luna octombrie va fi deosebit de agitată în ceea ce priveşte chestiunile materiale.
Sănătate
Cel puţin în prima jumătate a anului, energia fizică va fi sub nivelul obişnuit. Tot atunci, problemele îţi vor crea un sentiment de nemulţumire şi te vor face mai pesimist. În plus, tot în acest interval există riscul să te confrunţi cu migrene, dureri de dinţi sau stări febrile. Nu lăsa simptomele netratate, deoarece ţi-ar putea crea probleme în viitorul apropiat. Începând cu luna iunie vei fi mai optimist, iar energia mentală va ieşi în evidenţă mai mult ca oricând. Activităţile intelectuale te vor favoriza, iar starea psihică se va îmbunătăţi considerabil.
Carieră
În ceea ce priveşte situaţia profesională se poate spune că vei avea un an plin. Tot ce ţine de acest domeniu te va interesa în mod special şi vei face eforturi mari pentru a te descurca cât mai bine. Din păcate, intervalul mai-octombrie va fi destul de dificil, iar proiectele tale vor fi blocate. N-ar fi exclus nici să ai parte de o schimbare oarecum neaşteptată, care să-ţi încurce planurile. Spre sfârşitul anului conjunctura se va relaxa simţitor. Unele dintre proiectele începute de mai mult timp ar putea prinde contururi reale, atenuând sentimentul de nemulţumire.

Taur
Dragoste
O bună parte a acestui an relaţia cu fiinţa iubită va fi destul de agitată şi oricând pot izbucni tot felul de nemulţumiri. Pe de altă parte, farmecul personal va ieşi în evidenţă şi te vei bucura de aprecierile persoanelor de sex opus, stârnind gelozia partenerului. Începând din luna octombrie, nemulţumirile tale în plan sentimental se vor accentua, aşa că va trebui să te porţi cu prudenţă. Dacă eşti căsătorit, relaţia cu partenerul de viaţă va fi nemulţumitoare spre sfârşitul anului şi vei dori să îţi impui punctele de vedere.
Bani
Anul va debuta mul­ţumitor pentru tine din punct de vedere financiar. Ai putea semna un acord sau te-ai putea implica într-o colaborare. Oricum, şansa te va însoţi în prima jumătate a anului, aşa că proiectele tale, indiferent de domeniul pe care-l vizează, ar putea înregistra o reuşită. Luna iunie reprezintă debutul unei perioade excelente pentru tine, cel puţin în plan material. Totuşi, fii atent, căci la sfârşitul acestei luni şi chiar şi începutul lui iulie ai putea fi penalizat sau înşelat într-o afacere.
Sănătate
Sănătatea nu va fi punctul tău forte, mai ales dacă ai o suferinţă cronică. Încearcă să te menajezi şi, mai ales, nu lăsa nimic netratat. O perioadă destul de nefericită pentru sănătatea ta va fi cea cuprinsă între lunile mai şi octombrie. Din fericire, energia fizică te va susţine în prima jumătate a anului, cea psihică de asemenea, aşa că numai cu puţină atenţie te vei descurca. În lunile iulie şi august energia fizică va fi la limita inferioară, aşa că ar fi bine să nu te suprasoliciţi şi să-ţi păstrezi cât mai mult timp pentru odihnă.
Carieră
Vei fi dornic să-ţi pui în practică tot felul de proiecte, pe care vei dori să le ţii secrete un timp, dar ar fi bine să fii prudent. Şansa te-ar putea ajuta la începutul anului, cu condiţia să gândeşti fiecare mişcare cu atenţie. Începând din luna mai, va trebui să fii cât se poate de atent, deoarece există riscul ca o persoană din anturajul de la serviciu să ţeasă o mulţime de intrigi, în dorinţa de a-ţi face rău. Relaţia cu colegii, care oricum nu va fi nemaipomenită, se va deteriora şi ea pe măsură ce se va apropia jumătatea anului.

Gemeni
Dragoste
O bună parte a anului viitor îţi vei dori mai multă stabilitate în viaţa ta sentimentală, dar lucrurile nu vor evolua aşa cum îţi doreşti decât spre sfârşitul anului. Vei trăi în continuare un sentiment de nemulţumire şi însingurare. Începând din luna octombrie, neînţelegerile care te-au apăsat atâta vor începe să se rezolve şi asta te va face mai încrezător, mai optimist. Şansa va începe să-ţi surâdă din toate punctele de vedere încă din luna iulie, aşa că, până la sfârşitul anului, cu siguranţă vei avea o bucurie şi în plan sentimental.
Bani
Chestiunile materiale îţi vor trezi un interes deosebit pe tot parcursul anu­lui. Va fi însă o perioadă destul de agitată, căci realizările se vor împleti cu nemulţumirile. Luna februarie va fi una favorabilă pentru tine şi chiar şi în martie ai putea rezolva câte ceva. Oricum, proiectele tale mai vechi s-ar putea concretiza într-o reuşită. Intervalul mai-octombrie nu se arată a fi favorabil. Ai putea avea tot felul de surprize şi nu dintre cele plăcute. Este posibil ca o persoană în care aveai încredere să te dezamăgească.
Sănătate
Cel puţin până în luna iunie vei fi irascibil şi extrem de agitat. Vei avea tendinţa de a reacţiona conform impulsului de moment şi acest lucru nu îţi face bine. Pe cât posibil, evită să te implici în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să ai parte de mici accidente. Oricum, prudenţa va trebui pusă pe primul plan. Începând din luna iunie, Jupiter se va afla în zodia ta de naştere, conferindu-ţi optimism, încredere şi energie. Totuşi, luna octombrie va reprezenta debutul unei perioade nefaste pentru tine în ceea ce priveşte sănătatea.
Carieră
Nevoia de a te manifesta în plan profesional va fi deosebit de mare pe parcursul întregului an. Implicarea în activităţi intelectuale te va favoriza, aşa că, dacă ai de făcut o lucrare mai dificilă sau dacă ai de dat examene, rezultatele vor fi mulţumitoare. Pe de altă parte, este posibil să faci tot felul de călătorii pentru rezolvarea chestiunilor profesionale sau chiar să pleci la o bursă ori să fii invitat la un congres. Intuiţia şi creativitatea ar putea juca un rol important în deciziile pe care le vei lua în plan profesional începând din luna februarie. Tot de atunci, interesul tău pentru carieră se va accentua.

Rac
Dragoste
Vei avea parte de un an echilibrat în plan sentimental. În prima jumătate a anului, chiar dacă vei avea tot felul de nemulţumiri, echilibrul afectiv va fi asigurat datorită relaţiilor cu prietenii. Aceştia te vor aprecia, iar sprijinul lor te va ajuta să te simţi în largul tău. Dacă eşti căsătorit, fii cât se poate de atent, căci relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora în intervalul mai-octombrie. Spre sfârşitul anului, dorinţa de a-ţi consolida relaţia de dragoste va fi mare, dar îţi va fi greu să o pui în practică. N-ar fi exclus nici ca fiinţa iubită să se confrunte cu situaţii dificile.
Bani
Situaţia financiară va fi destul de agitată şi nu-ţi va permite să laşi lucrurile la voia întâmplării. Vei avea parte de ceva alergătură pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia. Pe de altă parte, sunt şanse să câştigi nişte bani datorită rezultatelor pe care le vei avea cu o activitate intelectuală. Colaborarea cu parteneri străini va fi favorabilă. În perioada mai-octombrie fii foarte atent dacă eşti implicat în activităţi de colaborare. Spre sfârşitul anului, sprijinul familiei va fi binevenit, astfel încât situaţia ta financiară se va regla în mod nesperat.
Sănătate
În prima jumătate a anului vei fi di­na­mic şi nu vei pierde ocazia de a-ţi pune în practică iniţiativele. Energia fizică te va susţine în tot ce vei întreprinde, aşa că vei putea face faţă unor activităţi dificile. Relaţia cu prietenii şi activităţile sociale te vor ajuta să fii mai optimist, iar acest lucru va influenţa, parcă, şi evenimentele. Lunile iunie şi iulie vor fi ceva mai agitate în ceea ce priveşte sănătatea, în sensul că pot să apară probleme ale rinichilor sau ale ficatului. Un regim alimentar corespunzător te va ajuta să te menţii în formă.
Carieră
În prima jumătate a anului vei avea parte de multă alergătură pentru chestiuni dintre cele mai diverse. De asemenea, va trebui să iei decizii, să participi la negocieri, să-ţi susţii punctele de vedere, ceea ce, în bună măsură, te va obosi. În perioada ianuarie-aprilie fii foarte atent, căci ai putea face încurcături legate de acte sau ai putea avea o relaţie mai tensionată cu şefii. În a doua jumătate a anului, unele din proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică, dar totuşi prudenţa trebuie pusă pe primul plan.

Leu
Dragoste
O perioadă în care partenerul de suflet ar putea avea o reuşită în plan profesional. În primele luni ale anului, sentimentele tale vor fi mai profunde, chiar dacă nu vei reuşi să-ţi petreci prea mult din timpul liber în compania fiinţei iubite. Mai ales în lunile ianuarie şi februarie te vei putea bucura de sprijinul acesteia pentru rezolvarea unor chestiuni de la serviciu. N-ar fi exclus nici ca aceasta să aibă unele realizări care te vor bucura în egală măsură şi pe tine. După luna iulie te vei bucura de multă simpatie oriunde te vei duce, îţi vei face prieteni noi şi acest lucru te va stimula din punct de vedere emoţional.
Bani
Luna ianuarie îţi va aduce câştiguri mărunte, care-ţi vor permite să-ţi satis­­faci micile plăceri. Şi luna februarie se va arăta favorabilă câştigurilor, fie datorită unui succes în plan profesional, fie datorită unor investiţii făcute cu mai mult timp în urmă. Pe de altă parte, şi cheltuielile vor fi foarte mari, mai ales în prima jumătate a anului. Este o perioadă în care ar fi de dorit să nu te implici în activităţi riscante în plan financiar, să eviţi speculaţiile financiare şi să nu mizezi pe sume mari la jocuri de noroc.
Sănătate
În ceea ce priveşte sănătatea, nu sunt motive de nemulţumire. Chiar dacă energia fizică nu va fi nemaipomenită, vei fi într-o formă bună şi nimic nu te va împiedica să faci faţă programului obişnuit. Intervalul mai-octombrie va fi destul de tensionat în ceea ce priveşte sănătatea. Este posibil să te confrunţi cu o starea mai proastă, ceea ce te va lua prin surprindere. Pot apărea dureri de oase, mai ales ale coloanei sau dureri de cap. Din fericire, în a doua jumătate a anului, Jupiter te va ajuta să rezolvi totul ceva mai uşor.
Carieră
În plan profesional vor fi multe de făcut, iar eforturile tale de până acum se vor bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. Dacă până acum nu ai avut o reuşită este posibil ca ea să apară în intervalul ianuarie-iunie. N-ar fi exclus să ţi se facă o ofertă pentru un nou serviciu sau să ţi se repartizeze alte sarcini, semn că toată lumea îţi apreciază calităţile. Pe de altă parte, este bine să ştii că, în intervalul mai-octombrie, relaţia cu colegii va fi dificilă şi vei colabora greu cu aceştia. În ultima lună a anului există riscul unor dispute aprinse.

Fecioară
Dragoste
Din punct de vedere sentimental, trăieşti totul la cote maxime. Comunicarea cu partenerul de suflet devine tot mai importantă pentru tine, dar vor exista şi momente tensionate. În ceea ce priveşte iniţiativele tale în plan profesional există şanse de succes mai degrabă la începutul anului. În intervalul mai-octombrie vor apărea tot felul de nemulţumiri care vor determina discuţii aprinse. N-ar fi exclus să fie vorba de neînţelegeri pe teme financiare. Spre sfârşitul anului, este posibil să te confrunţi cu o situaţie inedită, căreia însă îi vei face faţă cu brio.
Bani
În continuare te vei confrunta cu tot felul de probleme în plan financiar. Va trebui să munceşti din greu pentru a obţine sumele necesare cheltuielilor obişnuite. Dacă ai de plătit rate, îţi va fi foarte greu să te descurci. De asemenea, şi partenerul de viaţă ar putea avea nişte cheltuieli care vă vor da peste cap echilibrul bugetului familial, mai ales în intervalul mai-octombrie. Din fericire, după luna octombrie lucrurile vor începe să se regleze şi vei găsi soluţii care te vor ajuta să ieşi la liman.
Sănătate
În prima jumătate a anului vei fi plin de energie şi vei avea tendinţa să te implici în foarte multe activităţi. Pe de altă parte, e bine să ştii că dacă te vei împrăştia în prea multe direcţii vei deveni irascibil şi neatent. Starea ta psihică va fi bună, fapt care îţi va permite să faci lucruri deosebite. Doar capacitatea de concentrare va fi sub nivelul obişnuit. În perioada verii este posibil să fie nevoie să faci nişte analize mai complicate, dar până la urmă rezultatele te vor mulţumi.
Carieră
În primele luni ale anului, relaţia cu persoane de la serviciu va fi cam agitată. Este posibil să apară tot felul de evenimente care să te ia prin surprindere, dar la care te vei adapta cu rapiditate. În perioada mai-octombrie va trebui să munceşti mult şi vor fi momente în care vei simţi că ar trebui să faci o schimbare de proporţii. Data de 12 iunie reprezintă debutul unei perioade excelente pentru tine în ceea ce priveşte profesia. Unele din eforturile pe care le-ai făcut până acum se vor concretiza într-o reuşită, aducându-ţi satisfacţii deosebite.

Balanţă
Dragoste
Conjunctura generală te nemulţumeşte, totul îţi iese greu şi de aceea te simţi singur şi neînţeles. Mai ales dacă eşti căsătorit, nemulţumirile din relaţia cu partenerul te apasă constant. Primele două luni ale anului se vor arăta mai relaxate şi ai putea să ajungi la o înţelegere cu fiinţa iubită. Din păcate, intervalul mai-octombrie se arată deosebit de tensionat, iar nevoia de a face schimbări radicale în viaţa ta sentimentală se va accentua. Reacţiile bruşte, impulsivitatea te-ar putea conduce pe căi greşite, aşa că încearcă să fii prudent!
Bani
În ansamblu se poate spune că vei avea o perioadă complicată, cu câştiguri mulţumitoare, dar şi cheltuieli mari. În lunile ianuarie şi februarie, ai şansa unor câştiguri care-ţi vor demonstra că nu ai muncit degeaba. Ocaziile de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială vor continua să fie mari până în luna iunie, cu condiţia să te arăţi ceva mai prudent. Luna octombrie îţi va aduce oportunităţi de câştiguri. Sunt şanse să-ţi consolidezi situaţia materială, dar mare atenţie, deoarece împrumuturile pe care le vei face acum ţi-ar putea crea probleme serioase.
Sănătate
Prima jumătate a anului nu va fi nemaipomenită în ceea ce priveşte sănătatea. Este posibil să apară necesitatea unei operaţii, dar n-ar fi exclus să ai parte de un mic accident. Mai ales dacă ai o suferinţă cronică este posibil ca aceasta să revină în atenţia ta şi să te oblige să mergi mai des la medic. Va trebui să acorzi ceva mai multă atenţie alimentaţiei, deoarece ficatul şi aparatul digestiv ţi-ar putea face unele probleme. În a doua jumătate a anului, chiar dacă nemulţumirile cu care te confrunţi vor continua, starea ta psihică se va îmbunătăţi considerabil.
Carieră
Munceşti mult în orice domeniu şi te deranjează că rezultatele nu se grăbesc să se arate. Totuşi, începutul anului va fi destul de bun, deoarece în intervalul ianuarie-martie ai putea avea unele realizări. De asemenea, în aceste luni ai putea primi o ofertă de colaborare, care se va dovedi deosebit de avantajoasă. Începând din luna mai, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, căci unele evenimente te-ar putea lua prin surprindere. Este posibil să apară şi unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucrezi, dar acestea nu te vor afecta într-o prea mare măsură. Şi colaborările îţi vor crea probleme în a doua jumătate a anului.

Scorpion
Dragoste
Intervalul ianuarie-iunie reprezintă o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental, căci vei avea ocazia să realizezi ceea ce îţi doreşti. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte, se consolidează şi reuşiţi să vă puneţi de acord asupra oricărei chestiuni. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară, iar clipele petrecute în compania fiinţei iubite vă vor ajuta să vă simţiţi excelent. Veţi face planuri de viitor şi veţi începe chiar să le puneţi în practică. Spre sfârşitul anului, chiar dacă relaţia cu partenerul va evolua bine, vei avea unele nemulţumiri care-ţi vor crea un sentiment de însingurare.
Bani
Şansa ta, mai ales în prima jumătate a anului, se va vedea cu precădere în colaborări sau activităţi de parteneriat. De asemenea, ai putea semna un contract avantajos sau ai putea obţine un rezultat favorabil la un examen care ţi-ar aduce şi o creştere a câştigurilor. Începând cu luna octombrie, totul îţi va ieşi foarte greu şi va necesita un efort deosebit, astfel încât nici rezultatul eforturilor tale în plan material nu se va arăta mulţumitor. Pe cât posibil, la sfârşitul anului evită să te implici în colaborări.
Sănătate
Deşi energia fizică va fi deosebită în intervalul ianuarie-iunie, starea de sănătate îţi va crea destule probleme. Pot să apară dureri ale picioarelor sau probleme ale aparatului urogenital. În consecinţă, ar fi de preferat să-ţi dozezi cu atenţie eforturile. Încearcă să-ţi faci un program echilibrat în care să îmbini efortul cu odihna şi relaxarea. Începând din luna octombrie, sănătatea se va îmbunătăţi, dar din păcate vei avea o lungă perioadă în care lucrurile îţi vor ieşi greu şi de aceea vei fi ceva mai pesimist.
Carieră
Relaţia cu colegii de serviciu va fi încordată şi te va determina să faci schimbări în plan profesional. Totul este să nu exagerezi. Cel puţin în prima jumătate a anului, colaborările te vor avantaja şi-ţi vor da posibilitatea să-ţi pui în valoare calităţile. În luna ianuarie, ai putea primi sprijinul unei rude pentru a rezolva chestiuni legate de serviciu. În intervalul mai-octombrie ar fi de preferat să fii prudent şi să nu te hazardezi în proiecte deosebite, pentru că lucrurile ar putea scăpa oricând de sub control.

Săgetător
Dragoste
Þi-ai dori mai multă independenţă, ceea ce ar putea duce la unele neînţelegeri cu partenerul de suflet. Totuşi, începutul anului nu-ţi va aduce evenimente deosebite, iar relaţia cu fiinţa iubită va evolua liniar. Lunile mai-octombrie vor fi însă destul de tensionate şi este posibil să apară unele neînţelegeri pe teme financiare. N-ar fi exclus nici ca partenerul să se confrunte cu unele probleme în această direcţie şi să aibă nevoie de sprijinul tău. Relaţia voastră are toate şansele să fie consolidată începând cu luna iunie. Dacă eşti căsătorit, partenerul ar putea avea o realizare mai deosebită, dacă nu, ai putea lua o decizie în acest sens.
Bani
Şi în acest an si­tuaţia materială te va interesa în mod special. Cu toate astea, rezultatele nu vor fi întotdeauna pe măsura eforturilor tale. Dacă doreşti să realizezi ceva deosebit, să faci o investiţie de mai mari dimensiuni, vei avea şansa în primele două luni ale anului. După această perioadă, ar fi de dorit să te manifeşti cu ceva mai multă prudenţă. Intervalul mai-octombrie ţi-ar putea aduce unele evenimente mai puţin plăcute, mai ales dacă obişnuieşti să faci speculaţii financiare, să joci la bursă.
Sănătate
La începutul anului, mai exact până în luna iunie, vei fi irascibil şi extrem de agitat. Vei avea tendinţa de a te implica în tot felul de activităţi şi-ţi va lipsi răbdarea să le duci la bun sfârşit. Evită implicarea în proiecte riscante, care ţi-ar putea aduce surprize extrem de neplăcute. Se poate spune că sănătatea nu-ţi va crea neplăceri majore o bună parte din acest an. Vei beneficia de robusteţe şi rezistenţă la îmbolnăviri. Începând din luna octombrie va trebui să acorzi mult mai multă atenţie sănătăţii.
Carieră
În intervalul ianuarie-iunie, relaţia cu superiorii ierarhici va fi tensionată, căci aceştia vor găsi oricând motive să-ţi facă observaţie. La începutul lunii februarie starea de iritare va atinge un maxim şi n-ar fi exclus ca tensiunile să se accentueze. Este posibil să ţi se repartizeze noi lucrări şi va fi nevoie de multe eforturi pentru a le face faţă. În a doua jumătate a anului, conjunctura se va relaxa şi chiar vei avea satisfacţia ca iniţiativele tale să înregistreze unele succese. Şi colaborările îţi vor aduce mai multe avantaje.

Capricorn
Dragoste
Relaţia cu partenerul de suflet continuă să fie bună, cel puţin în prima jumătate a anului. Calităţile tale nu vor trece neobservate şi oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia persoanelor de sex opus. Mai ales dacă eşti căsătorit, unele nemulţumiri ar putea să apară în a doua jumătate a anului, până în luna octombrie. Este posibil şi ca în cămin să apară necesitatea unor schimbări, ce vor genera dezbateri aprinse, uneori obositoare, cu partenerul.
Bani
Vei munci mult pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară şi vor fi momente în care îţi va fi greu să te descurci. Totuşi, începutul anului se arată favorabil pentru tine, căci ai putea primi sprijinul părinţilor sau a altei rude apropiate pentru a realiza ceea ce-ţi doreşti. În intervalul mai-octombrie este posibil să apară tot felul de cheltuieli în legătură cu căminul. Ai putea să fii obligat să faci unele reparaţii sau o redecorare a apartamentului. De asemenea, în aceste luni nu este cazul să apelezi la sprijinul financiar al prietenilor, deoarece aceştia  te-ar putea dezamăgi.
Sănătate
Nici în acest an nu vei scăpa de starea de nemulţumire pe care o trăieşti de ceva vreme. Totuşi, chiar dacă vei fi mai pesimist în unele momente, starea fizică va fi bună. În prima jumătate a anului vei deborda de energie şi vei reuşi să te descurci cât se poate de bine cu toate activităţile pe care ţi le-ai propus. În plus, începând cu luna iunie, Jupiter îţi va proteja sănătatea, aşa că oricare din neplăcerile cu care te vei confrunta se va rezolva cât se poate de eficient. Robusteţea fizică se va accentua după luna octombrie şi tot de atunci starea ta psihică se va îmbunătăţi considerabil.
Carieră
Greu şi iar greu pentru tine. Este nevoie de muncă multă, iar recompensele nu vor fi pe măsura efortului depus. În perioada februarie-iunie îţi va fi din ce în ce mai greu şi de aceea ar fi de preferat să te orientezi cu precădere asupra unor activităţi de rutină, care-ţi sunt mai la îndemână. Începând din luna iunie ai putea primi sprijinul colegilor şi-ţi va fi ceva mai uşor. Din octombrie însă toate necazurile cu care te-ai confruntat până acum îşi vor găsi rezolvarea, iar tu vei putea respira uşurat.

Vărsător
Dragoste
Cel puţin la începutul anului, interesul pentru situaţia sentimentală nu va fi nemaipomenit. Atenţia ta se îndreaptă spre alte direcţii şi n-ar fi exclus ca partenerul să se simtă neglijat. Începând din luna iulie vei avea ocazia să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu fiinţa iubită sau, dacă eşti singur, să faci o cunoştinţă ce va corespunde exigenţelor tale. Oricum, a doua jumătate a anului îţi va aduce realizări la care nici nu sperai şi fiecare clipă petrecută în compania persoanei iubită te va ajuta să te simţi excelent.
Bani
Pe tot parcursul anului vei fi dornic să faci eforturi pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară pentru a rezolva problemele cu care  te-ai confruntat până acum. Pe de altă parte, este bine să ştii că vei avea parte de cheltuieli peste aşteptări, ceea ce te va stresa în mod special. De asemenea, unele din sumele care ţi se vor datora îţi vor parveni cu întârziere şi, cel puţin până în luna iulie,nu-ţi va fi prea uşor să te descurci. Spre sfârşitul anului, conjunctura, se va ameliora şi vei reuşi  să-ţi faci puţină ordine în acest domeniu.
Sănătate
Anul va debuta mulţumitor, căci vei fi entuziast şi optimist, chiar dacă energia va fi sub nivelul obişnuit. Te vei simţi în largul tău şi nu va fi o problemă să faci faţă tuturor cerinţelor. Perioada mai-octombrie se va dovedi nefastă pentru sănătatea ta. Este posibil ca o suferinţă cronică să se acutizeze, dar n-ar fi exclus nici să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Starea psihică se va îmbunătăţi spre sfârşitul anului, dar în continuare sănătatea ţi-ar putea face unele probleme.
Carieră
Începutul anului va fi destul de relaxat, fără evenimente deosebite şi fără eforturi mari în zona serviciului. O perioadă mai dificilă va fi cea cuprinsă în intervalul mai-octombrie, când te vei confrunta cu tot felul de situaţii neaşteptate, a căror rezolvare te va obliga la mult efort şi multă concentrare. Fii atent, căci în zona serviciului ar putea fi unele persoane care doresc să-ţi facă rău. Evită să-ţi discuţi proiectele cu persoane pe care nu le cunoşti foarte bine. În a doua jumătate a anului este posibil să fii obligat să iei decizii care vor conta mult pentru viitor.

Peşti
Dragoste
Cel puţin în prima parte a anului vei avea o perioadă deosebit de agitată în relaţia cu partenerul. Vor exista tot felul de neînţelegeri care pot degenera lesne în certuri, mai ales din cauza impulsivităţii tale. Controverse ar putea să apară şi din motive financiare, aşa că ar fi de dorit să eviţi să-ţi susţii punctele de vedere cu prea mare înverşunare. Începând din luna iulie, situaţia se va relaxa şi vei reuşi să găseşti puncte comune în dezbaterile cu partenerul de viaţă. Oricum, sfârşitul anului va fi mai liniştit decât începutul lui.
Bani
Nemulţumirile legate de problemele cu care te confrunţi în plan financiar s-ar putea accentua, chiar dacă nu de la începutul anului. Mici câştiguri ţi-ar putea intra în cont în lunile februarie şi martie, dar perioada mai-octombrie se va arăta deosebit de nefavorabilă. Evită să te implici în activităţi deosebite, cel puţin în plan financiar, deoarece există riscul ca lucrurile să-ţi scape de sub control. Începând cu luna octombrie, conjunctura se va ameliora şi vei reuşi să găseşti rezolvări ale nemulţumirilor tale.
Sănătate
În ciuda irascibilităţii ce te va caracteriza în prima jumătate a anului, starea ta generală va fi excelentă. Vei fi optimist şi încrezător. Energia mentală va fi şi ea la limita superioară şi-ţi va da ocazia să obţii rezultate excelente în activităţile intelectuale în care eşti implicat. În perioada mai-octombrie ai putea face unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii, iar acestea vor avea rezultate cel puţin mulţumitoare. A doua jumătate a anului ţi-ar putea aduce unele rezolvări în ceea ce priveşte sănătatea.
Carieră
În plan profesional nu ai de ce te plânge, căci eforturile tale vor avea rezultate mulţumitoare. În lunile februarie şi martie ai şansa obţinerii unor rezultate deosebite, mai ales dacă eşti implicat într-o activitate intelectuală. Oricum, în aceste luni superiorii ierarhici îţi vor susţine iniţiativele, aşa că nu amâna nimic din ceea ce poţi realiza acum. În a doua jumătate a anului ai putea avea sprijinul familiei pentru a rezolva unele din chestiunile legate de serviciu. N-ar fi exclus nici să fii nevoit să pleci în delegaţii, dar acestea vor fi excelente ocazii de a îmbina plăcutul cu utilul.


Articole înrudite