Gălăţean cu permis de conducere necorespunzător, depistat conducând un moped neîmatriculat Recomandat

Luni, 18 Octombrie 2021 14:42
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului respectiv.

„La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi l-au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, un gălăţean, în vârstă de 25 ani, aflat pe un moped, ce nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mopedul  nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta“, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respective.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu