Gașcă de băieți "spartă" de jandarmi în miez de noapte. Unul a fost găsit cu "iarbă" (VIDEO) Recomandat

Duminică, 05 Martie 2023 09:25
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani nu și-a început weekendul așa cum probabil plănuise. Vineri spre sâmbătă noapte, o întâlnire cu prietenii săi s-a încheiat la sediul Jandarmeriei brăilene, după ce echipajul aflat în serviciu a găsit asupra sa un pachețel cu substanță vegetală și un obiect folosit la mărunțirea substanței respective.
Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 00:20, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Șoseaua Râmnicu Sărat. Echipajul de jandarmerie se afla în patrulare, în momentul în care a observat patru băieți stând de vorbă. La vederea jandarmilor, unul dintre tineri ar fi aruncat pe spațiul verde un pachețel și devenise agitat.
Devenind cu toții suspecți, jandarmii i-au interceptat, i-au legitimat și au efectuat controlul corporal preventiv. Asupra unuia dintre băieți, în buzunarul hainei, a fost găsit un obiect ce ilustra o frunză de cannabis, obiect folosit de regulă la mărunțirea substanțelor vegetale.
Băiatul a recunoscut că obiectul este al său și că, la vederea echipajului, a aruncat în spațiul verde un pachețel ce conține o substanță vegetală pe care o deținea pentru consumul propriu.
Ulterior, acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei, alături de ceilalți trei prieteni de-ai săi, pentru întocmirea actului de sesizare.
Cercetările vor fi continuate de instituțiile abilitate. VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu