UPDATE: Fetiță de 14 ani dispărută, căutată cu drona și câini de urmă (VIDEO) Recomandat

Sâmbătă, 04 Martie 2023 15:09
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: În urma activităților de căutare desfășurate la nivel național, minora COADĂ DENISA GABRIELA, dispărută în dimineața zilei de 01 martie 2023 de la domiciliul din localitatea Mahmudia, județul Tulcea, a fost găsită în această dimineață, 05 martie 2023, în jurul orei 06:15, în gara Timișoara Nord, județul Timiș. Adolescenta a fost găsită cu sprijinul polițiștilor din Timișoara, urmând să fie condusă la un centru de  primire D.G.A.S.P.C. Timișoara. Din primele discuții purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

***

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari, caută o minoră de 14 ani, care, în noaptea de 28 februarie 2023, spre 01 martie 2023, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia, și nu a mai revenit până în prezent.

Au fost efectuate căutări cu efective mărite, pe raza localităților limitrofe.

La acțiunile de căutare, din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul IPJ Tulcea, lucrători IJJ, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă.

Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât și național, în vederea depistării copilei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliție din țară.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia, sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu